Κωτσόβολος και Grundig στο Taste of Athens, φέρνουν στη σκηνή του Taste Theatre μοναδικές εμπειρίες γευσιγνωσίας

0

Η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με τη Grundig θα βρεθούν στο Taste of Athens Festival, το μεγαλύτερο γαστρονομικό event της χώρας μας, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, από Πέμπτη 7 Ιουλίου έως Κυριακή 10 Ιουλίου, όπου κορυφαίοι chef της χώρας θα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, εκλεκτές γεύσεις, διασκέδαση και απόλαυση στο κέντρο της πόλης.

Σε ένα φεστιβάλ για τους λάτρεις της σύγχρονης υψηλής γαστρονομίας και όχι μόνο, η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας σε συνεργασία με την Grundig, ηγέτη στις οικιακές συσκευές στην Ευρώπη και με το όραμα της βιώσιμης ανάπτυξης, παρουσιάζουν τα “Taste Talks” στη σκηνή του Taste Theater by GRUNDIG | KOTSOVOLOS.

Με μότο «Σεβόμαστε το φαγητό / Respect Food» και στόχο την εκπαίδευση γύρω από τη σημασία και την ενεργό δράση για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων, η Κωτσόβολος, Taste Theatre Presenting Partner και η Grundig, Official Equipment Sponsor θα «φιλοξενήσουν» για 4 ημέρες στη σκηνή του Taste Theater, αγαπημένους σεφ από κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια.

Οι εκλεκτοί πρωταγωνιστές της γεύσης θα μαγειρέψουν ζωντανά, χρησιμοποιώντας τη σειρά υπερσύγχρονων οικιακών συσκευών νέας γενιάς της Grundig, ενώ θα μοιραστούν τα μυστικά και την εμπειρία τους σε cooking masterclasses και sessions, με θέμα τη βιωσιμότητα και τη μείωση της σπατάλης φαγητού.

Οι καινοτόμες συσκευές της Grundig εξοικονομούν ρεύμα, «ανοίγουν» το δρόμο και εκπαιδεύουν τους καταναλωτές γύρω από τη μείωση της σπατάλης τροφίμων μέσα από την εφαρμογή καθημερινών πρακτικών και έξυπνων tips. Γιατί «Το βιώσιμο μέλλον ξεκινάει από το σπίτι».

To Taste of Athens επέστρεψε και η Κωτσόβολος με τη Grundig σε προσκαλούν να ζήσεις ένα ταξίδι μοναδικών γεύσεων και ξεχωριστών εμπειριών.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.