Κουρευτική μηχανή Imetec Hi-Man Expert GK5 100 και το ξύρισμα γίνεται… απόλαυση!

0

Η ανδρική περιποίηση δεν γίνεται να μην ενδιαφέρει κάθε σύγχρονο άνδρα, ο οποίος πρέπει να φαίνεται πάντοτε good-looking κάθε στιγμή και ώρα της ημέρας. Άλλωστε η περιποιημένη εμφάνιση είναι πάντοτε αναπόσπαστο κομμάτι της αυτοπεποίθησης μας και σαφώς είναι κάτι που θα πρέπει να το επιζητούμε όλοι. Για τους άνδρες λοιπόν που τους αρέσει η λεπτομέρεια, η κουρευτική μηχανή Imetec Hi-Man Expert GK5 100 που φέρει την υπογραφή της Carad, πρόκειται για ένα επαναστατικό προϊόν που αναμφίβολα δίνει μία άλλη διάσταση στο ξύρισμα.

Με 3 εξαρτήματα κοπής και 1 κεφαλή για φινίρισμα, στα χέρια σας κρατάτε ένα πραγματικό πολυεργαλείο που θα μετατρέψει το ξύρισμα σας (αλλά και το κούρεμα σας) από μία απλή βαρετή διαδικασία σε μία αληθινή απόλαυση! Η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή U-Blade κοπής και περιποίησης για γένια διαθέτει 3 ρυθμίσεις κοπής, ενώ οι επαγγελματικές λάμες inox ξεχωρίζουν για την αυτολίπανση και το αυτόματο τρόχισμα. Παράλληλα, εάν ανήκετε στους λάτρεις του φινιρίσματος και θέλετε να δώσετε την τελευταία «κρίσιμη» πινελιά, η ειδική κεφαλή φινιρίσματος θα δώσει τη δυνατότητα να έχετε εσείς, τον… τελευταίο «λόγο» στο styling σας.


Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός (διαθέτει απίθανη εργονομική λαβή) προσφέρει άνεση και ευελιξία, ενώ η εκπληκτική αυτή πρόταση της Carad, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 45 λεπτά χωρίς καν να χρειάζεται να την φορτίσετε! Φυσικά από την Imetec Hi-Man Expert GK5 100 δεν λείπουν και τα απαραίτητα αξεσουάρ, καθώς θα βρείτε στη συσκευασία της βουρτσάκι καθαρισμού και λάδι λίπανσης των λεπίδων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι κεφαλές της πλένονται με μοναδική ευκολία.


Χωρίς αμφιβολία, η Imetec Hi-Man Expert GK5 100 αναβαθμίζει και δίνει άλλο αέρα στην καθημερινή προσωπική σας φροντίδα!         

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.