Η κουτάλα-κύκνος είναι σχεδιασμένη για να επιπλέει στη σούπα σας

0

Η OTOTO Design από το Ισραήλ έφτιαξε ένα πολύ γουστόζικο αξεσουάρ που οι λάτρεις του home decor και της… σούπας θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα. Θυμάστε την περασμένη χρονιά που είχαμε παρουσιάσει την Nessie, την κουτάλα που έμοιαζε με το τέρας του Λοχ Νες; Ε, τώρα η εταιρεία πήρε το πολύ επιτυχημένο της σχέδιο και του έκανε ένα εντυπωσιακό makeover. Και ιδού η Swanky, η κουτάλα σε σχήμα κύκνου που δεν βυθίζεται!

ototo-swanky-floating-swan-ladel-4

Με την πρώτη ματιά μοιάζει με μία απλή κουτάλα με έναν ξεχωριστό λαιμό που θυμίζει τον πανέμορφο κύκνο, ωστόσο είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να επιπλέπει στην σούπα ή στην σάλτσα που ετοιμάζετε και να μην γέρνει ποτέ! Κάτι που το καταφέρνει λόγω του χαρακτηριστικού «S» σχήματος της!
Η Swanky μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων άφοβα και δεν έχει πρόβλημα με την έντονη θερμοκρασία αφού είναι φτιαγμένη από ειδικό, μη τοξικό πλαστικό. Αν την βρίσκεται σούπερ την Swanky μπορείτε να μπείτε στην Kickstarter σελίδα της και να υποστηρίξετε το project έτσι ώστε να βγει στην αγορά. Κάτι που έτσι κι αλλιώς θα συμβεί αφού δύο εβδομάδες πριν εκπνεύσει η «go fund me» διορία, η Swanky έχει ήδη ξεπεράσει τον στόχο των 10.000 δολαρίων που απαιτείται ως budget για να ξεκινήσει η παραγωγή της.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.