Λατρεύεις τον Matthew Perry από τα Φιλαράκια; Που να δεις και το σπίτι του στο L.A.!

0

O Chandler Bing είναι με διαφορά ο πιο αγαπημένος μας χαρακτήρας από την αξεπέραστη τηλεοπτική σειρά Friends, αυτός που μας σημάδεψε περισσότερο με τις πανέξυπνες ατάκες του. Ο Matthew Perry τον ενσάρκωσε με μοναδικό τρόπο, όπως μοναδικό είναι και το σπίτι που έχει στο Los Angeles και το οποίο μοιάζει να έχει βγει από σελίδες περιοδιού.
Το αυθεντικό κτίσμα φτιάχτηκε το 1962 και φυσικά έχουν γίνει πολλές αλλαγές και μεταμορφώσεις από τότε. Το πανέμορφο σημερινό σπίτι των 350 τετραγωνικών διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες και τέσσερα μπάνια, ξύλινα πατώματα που ντρέπεσαι να τα πατήσεις, μία πανέμορφη κουζίνα και φυσικά floor-to-ceiling παράθυρα.


Ο Perry το αγόρασε τον Αύγουστο του 2011 για 8.5 εκατομμύρια δολάρια και σίγουρα θα το βγάλει το κέρδος του αφού το πουλάει έναντι του ποσού των 13.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Και αξίζει όλα τα λεφτά του. Πλέον φαίνεται πως ψάχνει κάτι προς Νέα Υόρκη μεριά αφού βρίσκεται πιο συχνά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα σε θεατρικά πράγματα. Α, το καλύτερο όλων ξεχάσαμε να σας αναφέρουμε για το σπίτι που δεν είναι άλλο από την αίθουσα προβολής. Εκεί όπου άμα γυρίσεις το κεφάλι σου αριστερά βλέπεις τον… πάτο της infinity πισίνας!


Πηγή: ELLE Decor

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.