Η LG χρησιμοποιεί την αναγνωρισμένη τεχνολογία ατμού και στα πλυντήρια πιάτων

0

Η LG Electronics (LG) θέτει νέα πρότυπα στα πλυντήρια πιάτων με το νέο πλυντήριο πιάτων LG SteamClean™ που είναι εξοπλισμένο με τη μοναδική τεχνολογία της εταιρείας TrueSteam™. Το νέο αυτό επαναστατικό προϊόν ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χάρη στην ανεπτυγμένη τεχνολογία ατμού που διαθέτει, η οποία καθαρίζει τόσο αποτελεσματικά όσο και αποδοτικά. Τα συσσωρευμένα χρόνια ερευνών και εμπειρίας στην τεχνολογία ατμού που προέρχεται από τα προϊόντα φροντίδας ρούχων της LG, όπως τα πλυντήρια ρούχων και στο Styler, οδήγησαν στην ενσωμάτωση μοναδικών τεχνολογιών ενίσχυσης της απόδοσης δημιουργώντας για τους καταναλωτές μια εντελώς νέα εμπειρία πλύσης των πιάτων και των μαγειρικών σκευών.

Το TrueSteam παράγει ατμό υψηλής θερμοκρασίας και καθαρίζει τα πάντα, από λεπτά και εύθραυστα υαλικά μέχρι κατσαρόλες και τηγάνια. Με την επιλογή Pre-Steam αφαιρούνται απαλά όλα τα ξεραμένα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, εξαλείφοντας την ανάγκη να τρίβετε και να καθαρίζετε τα αντικείμενα με το χέρι πριν τα τοποθετήσετε στο πλυντήριο πιάτων. Με τον ψεκασμό των αντικειμένων με ατμό στο τέλος ενός κύκλου πλύσης, το LG SteamClean μειώνει κατά 40%[1] τα ανεπιθύμητα στίγματα από νερό που είναι και από τα πιο συχνά παράπονα των καταναλωτών. Η τεχνολογία ατμού της LG, όχι μόνο εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα καθαριότητας αλλά προσφέρει και σημαντικά υγειονομικά οφέλη που συνάδουν με την μακροχρόνια αφοσίωση της LG για την ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών.

Μια άλλη τεχνολογία που κάνει το πλυντήριο να ξεχωρίζει είναι το QuadWash™, ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιεί τέσσερις βραχίονες ψεκασμού αντί για δύο που υπάρχουν στα περισσότερα πλυντήρια, δημιουργώντας νέα δεδομένα. Οι βραχίονες περιστρέφονται και ταυτόχρονα μετακινούνται προς τα εμπρός και προς τα πίσω καθαρίζοντας τα πιάτα, τα ποτήρια, και τα μαγειρικά σκεύη όλων των σχημάτων και μεγεθών από σχεδόν κάθε γωνία.

Το πλυντήριο πιάτων τροφοδοτείται από το μοτέρ Inverter Direct Driver, το οποίο αυξάνει την ενεργειακή απόδοση και συμβάλει στη μείωση του θορύβου. Το μοτέρ επιτρέπει επίσης τη ρύθμιση της έντασης του νερού δίνοντας τη δυνατότητα να παρέχεται χαμηλή ένταση καθαρισμού για τα εύθραυστα πιάτα στο πάνω ράφι και ισχυρότερη ένταση για τα μαγειρικά σκεύη στο κάτω επίπεδο. Η ευελιξία αυτή προσφέρει αποτελεσματικότερη απόδοση καθαρισμού ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος ζημιάς στα σκεύη.

Επιπλέον, το σύστημα EasyRack+ επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το ύψος του rack σε τρία διαφορετικά επίπεδα για να τοποθετούν όλα τα σκεύη τους. Το SteamClean™ έχει διαθέσιμους εννέα προκαθορισμένους κύκλους πλύσης, ενώ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή LG SmartThinQ™ οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν και άλλους.

«Το πλυντήριο πιάτων LG SteamClean προσφέρει ότι προσδοκούν οι καταναλωτές από μια συσκευή LG – ευκολία, ευελιξία, και ιδιαίτερα απόδοση» δήλωσε ο Song Dae-hym, Πρόεδρος της LG Electronics and Home Appliance & Air Solution Company. «Η τεχνολογία ατμού μας επιτρέπει να παρέχουμε ταυτόχρονα ανώτερη απόδοση και απαλή φροντίδα. Αυτό είναι το είδος καινοτομίας που προσδοκούν οι πελάτες μας από την LG».

Οι επισκέπτες της IFA 2017 στο Βερολίνο, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τις καινοτόμες οικιακές συσκευές της LG στο Hall 18 στο Messe Berlin.

[1] Σύμφωνα με εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές χρησιμοποιώντας τη ρύθμιση ‘Delicate Course’ σε σύγκριση με το μοντέλα χωρίς ατμό.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.