Η LG αποκαλύπτει ένα ξεχωριστό έργο τέχνης στο Ντουμπάι μέσω της μεγαλύτερης OLED Digital Signage κατασκευής στον κόσμο

0

Η LG Electronics (LG) αποκάλυψε στο Ντουμπάι ένα video wall το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη, τόσο σε μέγεθος όσο και σε ανάλυση, OLED Digital Signage κατασκευή σε ολόκληρο τον κόσμο. Τοποθετημένο στο εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι (Dubai Mall), δίπλα από το Burj Khalifa, το γιγαντιαίων διαστάσεων video wall δημιουργήθηκε με τη χρήση 820 LG OLED OpenFrame Flexible Curved signage οθονών. Για την κατασκευή αυτού του έργου, που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ, η LG συνεργάστηκε με την Emaar Entertainment, τη διαχειρίστρια εταιρεία του ενυδρείου του Ντουμπάι.


Η επιλογή των LG OLED Open-Frame Flexible Curved signage οθονών αποτέλεσε την ιδανική λύση για το ενυδρείο καθώς η κυρτότητα των οθονών δίνουν την αίσθηση των κυματισμών του νερού δημιουργώντας ένα ξεχωριστό έργο τέχνης που πραγματικά κοσμεί τον χώρο. «Η LG φέρνει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ένας εμπορικός χώρος μπορεί να σχεδιαστεί και να χρησιμοποιηθεί καθώς η πρωτοποριακή λεπτή και κυρτή OLED τεχνολογία αποτελεί ένα έργο τέχνης από μόνη της», δήλωσε ο Kwon Soon-hwang, Επικεφαλής του Display Information στην LG Home Entertainment Company. «Το έργο μας στο Ντουμπάι είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς οι digital signage λύσεις της LG προσθέτουν αρμονία σε ένα χώρο εκτός του ότι αποτελούν τις καινοτόμες λύσεις που απαιτούν οι σημερινοί B2B εταιρικοί πελάτες. Η κυρτότητα της επαναστατικής οθόνης έρχεται να συμπληρώσει απόλυτα τους κυματισμούς του νερού ταιριάζοντας απόλυτα στο περιβάλλον που έχει τοποθετηθεί,  δηλαδή στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο, δίπλα από το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο».


Χάρη στην τεχνολογία OLED και πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών, οι νέες οθόνες της LG αποδίδουν το ‘απόλυτο μαύρο’ χρώμα και πιο ευκρινείς και ρεαλιστικές εικόνες, θέτοντας νέα όρια στην κατηγορία του digital signage. Τέλος, οι LG OLED Open-Frame Flexible Curved signage οθόνες επιτρέπουν τη δημιουργία τόσο κυρτών όσο και κοίλων εγκαταστάσεων, είτε πρόκειται να τοποθετηθούν κάθετα είτε οριζόντια, σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο διαμορφώνοντας ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.