Η LG Electronics παρουσιάζει τη σειρά LG ULTRA HD 4K TV UH650V για αντίθεση που ξεπερνά τη φαντασία!

0

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη σειρά τηλεοράσεων LG UH650V με διαθέσιμα μοντέλα στις 43, 49 και 55 ίντσες και τεχνολογία HDR PRO που προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης έτσι ώστε να δημιουργούνται πιο καθαρές και ζωντανές εικόνες.

Τα νέα μοντέλα της σειράς διαθέτουν τη λειτουργία ‘ColorPrime Pro’ προσφέροντας εντυπωσιακή εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας στους χρήστες με διευρυμένη και εμπλουτισμένη γκάμα χρωμάτων. Η σειρά στις 55’’ διαθέτει την τεχνολογία LG ULTRA Luminance, η οποία ενισχύει εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών, ενώ η λειτουργία Local Dimming’ στις 55’’, επιτρέπει τη ‘διαίρεση’ της οθόνης σε διάφορες μονάδες, προσαρμόζοντας το φως για πιο έντονο μαύρο χρώμα. Επίσης, μέσω του χαρακτηριστικού ‘3D Color Mapping’, η φυσική απόδοση των χρωμάτων γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

LG UH650V series_photo 3

Ο πρωτοποριακός ULTRA Slim σχεδιασμός και το επιβλητικό Metallic Design  αναβαθμίζει τόσο την εμπειρία ψυχαγωγίας των καταναλωτών όσο και τον προσωπικό τους χώρο με το πάχος των τηλεοράσεων να ελαχιστοποιείται. Στο κομμάτι του ήχου η λειτουργία ULTRA Surround επιτρέπει σε ένα συμβατικό δι-κάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτα-κάναλο ηχείο, ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θέασης αφού ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην τεχνολογία ULTRA Surround sound.

Ολοκληρώνοντας την απόλυτη οικιακή εμπειρία ψυχαγωγία, η νέα σειρά τηλεοράσεων συμπεριλαμβάνει την πλατφόρμα webOS 3.0, για ακόμα πιο απλή και συναρπαστική χρήση διαθέτοντας αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο.

Τέλος, με τη λειτουργία Energy Saving να καθιστά δυνατό τον έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τη φωτεινότητα της οθόνης του και να εξοικονομεί  ενέργεια, δίνοντας ακόμα ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη σειρά LG ULTRA HD 4K TV UH650V.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.