«Πλένει και τρέχεις, δεν τρέχεις να πλύνεις» με τη νέα προσφορά της LG σε συνεργασία με την INTERSPORT!

0

Η LG Electronics (LG) ανταμείβει τους καταναλωτές για την επιλογή τους και με κάθε αγορά LG πλυντηρίου-στεγνωτηρίου προσφέρει μία δωροκάρτα INTERSPORT Gift Card αξίας 100€ ή 150€. Περισσότερη ευκολία με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια LG σημαίνει περισσότερος ελεύθερος χρόνος για να αποκτήσει κανείς έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής ή να κάνει το αγαπημένο του σπορ. Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν οι κωδικοί F4J9JH2T, F4J8JH2W, F4J8FH2W, FH4A8FDH2N, FH4U1JBH6N, για τους οποίους η δωροκάρτα είναι αξίας 100€ για αγορές από τα καταστήματα INTERSPORT, ενώ όσοι καταναλωτές επιλέξουν τα μοντέλα FH695BDH2N και FH6G1BCH2N θα λάβουν αντίστοιχα δωροκάρτα αξίας 150€.

Με προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες, τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα για ρούχα στεγνά και καθαρά με το πάτημα ενός κουμπιού. Ταυτόχρονα εξασφαλίζουν εξοικονόμηση χώρου και προσφέρουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, συνδυάζοντας δύο λειτουργίες σε μία συσκευή. Με ποικιλία στις επιλογές χωρητικότητας από 9kg/6kg έως 12kg/8kg, τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG καλύπτουν πλήρως τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

Επιπλέον, η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση πλύσης και φροντίδας στα υφάσματα με λιγότερους κραδασμούς και θόρυβο κατά την πλύση και το στέγνωμα, ενώ ο μηχανισμός Inverter Direct Drive, διαθέτει 10-ετή εγγύηση και πιστοποίηση καλής λειτουργίας από την γερμανική ένωση VDΕ, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία τους.

Μέσω της τεχνολογίας Eco Hybrid που διαθέτουν τα μοντέλα πλυντηρίων-στεγνωτηρίων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στην εξοικονόμηση νερού και τη μείωση του χρόνου του κύκλου στεγνώματος, ανάλογα με τις προτεραιότητές τους. Τέλος, η τεχνολογία TrueSteamTM προσφέρει έως 99,9% μείωση των αλλεργιογόνων ουσιών αποστειρώνοντας τα ρούχα απαλά με έναν ισχυρό απολυμαντικό ατμό.

Σημειώνεται ότι για την παραλαβή του δώρου ο καταναλωτής θα πρέπει να καλέσει στο Κέντρο Eξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: LG 801 11 200900 (από σταθερό) 2104800564 (από κινητό) και στο 80000810 (για την Κύπρο).

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς εδώ: www.lg.com/gr/promotion/Promo_Activation_WD_Intersport/terms.html

H παραπάνω προσφορά ισχύει από τις 02/10/2017 μέχρι τις 31/10/2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.