Το LG LOUDR CJ98 είναι ό,τι χρειάζεσαι για μοναδικά πάρτι με τους φίλους σου!

0

Η μουσική αναδεικνύει το καλύτερο σε κάθε περίσταση. Με τη μουσική οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν πιο ευτυχισμένοι, πιο έξυπνοι και πιο παραγωγικοί, ενώ μπορεί να αλλάξει γρήγορα τη διάθεση. Πρόκειται για έναν κώδικα επικοινωνίας που ξεπερνά τα σύνορα, καθιστώντας την μία από τις πιο κοινές μορφές αυτο-έκφρασης πολιτισμών παγκοσμίως.
Για αυτό το λόγο, η LG έφερε στην ελληνική αγορά το μοναδικό σύστημα ήχου LOUDR CJ98που είναι το κατάλληλο εργαλείο για συναρπαστικά πάρτι. Ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι Καραόκε αφαιρώντας τη φωνή με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα τα εφέ DJ Scratching (γρατζούνισμα), Flanger (μιξάρισμα 2 σημάτων), Wah (γουά αποτυχίας) και καθυστέρησης, καθώς και προ-ηχογραφημένα ηχητικά εφέ.

LG-CJ98-Music-Play-640x380
Ανάμεσα στις πρόσθετες λειτουργίες του ηχείου, περιλαμβάνεται και το πολλαπλό τζουκ μποξ (Multi Jukebox), δηλαδή η δυνατότητα σύνδεσης με έως 3 κινητές συσκευές μέσω Bluetooth που προσφέρουν τη δημιουργία, διαχείριση και προσθήκη μουσικών κομματιών στη λίστα αναπαραγωγής. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει 2 συστήματα ασύρματα και να απολαύσει διπλάσια ισχύ από το διπλάσιο αριθμό των ηχείων. Τέλος, το ηχοσύστημα μπορεί να συνδεθεί με την LG τηλεόραση ασύρματα αποφεύγοντας τα ενοχλητικά καλώδια στο χώρο.

LG-CJ98_Karaoke-Star-640x360
Όσον αφορά τη φορητότητα, το νέο ηχείο είναι εξαιρετικά ευέλικτο και προσφέρει λύσεις που κάνουν την οικιακή ψυχαγωγία πιο εύκολη. Αν το ηχείο χρησιμοποιείται σε μικρό ή εξωτερικό χώρο, μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα, ενώ αν υπάρχει τραπέζι ή πάγκος, μπορεί να τοποθετηθεί και οριζόντια. Το σύστημα είναι ευφυές ώστε να εντοπίζει τον προσανατολισμό του και να προσαρμόζει το πεδίο του ήχου αντίστοιχα.
Για την LG η μουσική είναι μέρος της ζωής μας. Μας συντροφεύει στην καθημερινότητά μας, συνδέεται με τις αγαπημένες μας αναμνήσεις και μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή μας στη στιγμή. Με τα ηχοσυστήματα LG, η μουσική σας έχει την ποιότητα που της αξίζει!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.