Μαγειρική με φρέσκα λαχανικά και βότανα στο διαμέρισμα; Κι όμως γίνεται!

0

 

Καλέστε φίλους και μαγειρέψτε μαζί με τα ολόφρεσκα βότανα και τα σπιτικά λαχανικά από τον “κήπο” της LECHUZA! Η μαγειρική με παρέα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική, μια τέλεια αφορμή για ένα φθινοπωρινό gathering@home.

Σχεδιασμένες για αρωματικά φυτά και σπιτικά λαχανικά, η CUBE Color 14, η CASCADINO Color και η CASCADA Color δεν είναι απλά… γλάστρες, αλλά το ταίρι σας στη μαγειρική!

lechuza_cube_color_14__

Συνδυάστε τα αρωματικά φυτά που σας αρέσουν με τις CUBE Color 14 που ταιριάζουν στην κουζίνα σας, φτιάχνοντας έναν αρωματικό κήπο, απλά και εύκολα, σε μία μόνο ημέρα.

Φυτέψτε μέχρι και 8 διαφορετικά λαχανικά και βότανα στην CASCADINO Color, κρεμάστε την και απολαύστε τη φυσική αίσθηση της εξοχής.

Φτιάξτε έναν μικρό πύργο με τη CASCADA Color φυτεύοντας μέχρι και σε 3 επίπεδα ό,τι μπορεί να χρειάζεστε σε φρέσκα βότανα και μυρωδικά!

Μάθετε ό,τι θα θέλατε να γνωρίζετε για τα βότανα και δοκιμάστε τις συνταγές της LECHUZA στο www.lechuza.gr

lechuza_cube_color_14_

CASCADINO Tips

Η CASCADINO Color ταιριάζει τέλεια με αρωματικά φυτά όπως βασιλικός και μαϊντανός για τα πλαϊνά ανοίγματα και λαχανικά όπως πιπεριές και ντοματάκια  για το κέντρο, εξασφαλίζοντας πάντα φρέσκες πρώτες ύλες για ένα απολαυστικό και υγιεινό σνακ.

lechuza_cascadino_color-large

Φυτέψτε βασιλικό στα πλαϊνά ανοίγματα και ντοματούλες στο κέντρο της CASCADINO Color. Έτσι θα έχετε έτοιμα τα βασικά συστατικά για μια ολόφρεσκη σαλάτα ντομάτα-μοτσαρέλα!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.