Μακάρι όλοι οι παιδικοί σταθμοί να ήταν όπως αυτός στο Σίδνεϊ

0

Λέγεται NUBO και σκοπός του είναι να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στο παιδί. Και πως να μην το καταφέρει όταν αυτός ο παιδικός σταθμός μοιάζει να είναι βγαλμένος από το μέλλον. Σχεδιασμένος από την PAL Design αυτός ο χώρος βρίσκεται στο Σίδνεϊ και μόνο βλέποντάς τις εικόνες μπορεί να τα φανταστεί κανείς πως θα αισθάνεται ένα παιδί όταν περνάει την πόρτα του.
Τεράστιοι, φωτεινοί χώροι, 76 τετραγωνικά που μοιάζουν σαν ένας πεντακάθαρος διαστημικός σταθμός. Μεγάλα παράθυρα, πολλά σημεία αποθήκευσης και πάνω απ’ όλα ένα έτσι στημένο concept που ιντριγκάρει το μυαλό το παιδιού για να παίξει αλλά και να μάθει. Ο μινιμαλιστικός χώρος τον προκαλεί να τον εξερευνήσει για να φτάσει στη βιβλιοθήκη, αλλά και στο μέρος του παιχνιδιού και των δραστηριοτήτων.
Τον παιδικό σταθμό συμπληρώνει η κουζίνα, εκεί όπου οι σεφ προσφέρουν στα παιδιά μία σειρά από υγιεινά πιάτα. Είπαμε, εικόνες από το μέλλον!

NUBO-PAL-Design2-889x592 NUBO-PAL-Design3-889x592 NUBO-PAL-Design4-889x592 NUBO-PAL-Design5-889x533 NUBO-PAL-Design11-1020x610

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.