Λαχταριστά μανιτάρια γεμιστά με μπέικον και τυρί!

0

Λατρεύω αυτή τη συνταγή, ούτε που θυμάμαι πόσες φορές την έχω φτιάξει στη ζωή μου. Κάθε φορά όμως τρώω τουλάχιστον δύο με τρία μανιτάρια μόλις βγουν από τον φούρνο και ας καίγομαι. Η γεύση τους εκπληκτική! Δεν θα πω περισσότερα όμως, ας περάσουμε κατευθείαν στη συνταγή που είναι βέβαιο ότι θα σας ξετρελάνει! 

Υλικά

  • 1 πακέτο μανιτάρια Πορτομπέλο 
  • 200 γρ. μπεικον
  • 300 γρ. τριμμένο γκούντα

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και τα τοποθετούμε ανάποδα σε ένα ταψί. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τοποθετούμε μέσα στα μανιτάρια. Στη συνέχεια κάνουμε μπάλες το γκούντα και το τοποθετούμε μέσα στο μανιτάρι πάνω από το μπέικον. Περιχύνουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!