Μαξιλάρι μασάζ shiatsu με θερμότητα

0

Η ζωή στην πόλη είναι πιο επίπονη απ’ όσο νομίζετε και αυτό έχει συχνά αποτέλεσμα και στη φυσική μας κατάσταση.

Οι πολλές ώρες που καθόμαστε στο σπίτι, το γραφείο ή ακόμα και στο αυτοκίνητο, έχουν συχνά ως αποτέλεσμα πιάσιμο ή πόνους σε διάφορα σημεία του σώματος.

Η Smart Electronics έχει την ιδανική λύση: ένα θερμαινόμενο μαξιλάρι για μασάζ shiatsu, μόνο με 34,90€ !!!

Είναι η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε για την υγεία σας. Χαλαρώστε, αναζωογονηθείτε και δώστε την απαραίτητη τόνωση και ευεξία στο σώμα σας.

Ιδανικό για τον αυχένα, αλλά και πολλά άλλα σημεία του σώματος (λαιμός, πλάτη μέση, πόδια, χέρια, γλουτούς κ.ά.). Ο ευεργετικός συνδυασμός μασάζ και θέρμανσης, ξεκουράζει, χαλαρώνει, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζει!

Είναι φορητό και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε οπουδήποτε. Στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στο κρεβάτι, όταν διαβάζετε ή όταν βλέπετε TV.

Πρόκειται για μία συσκευή με εργονομική, μοντέρνα σχεδίαση. Για τη λειτουργία του απαιτεί τροφοδοσία (220V), αλλά μπορεί εύκολα μέσω του ειδικού adaptor να χρησιμοποιηθεί και στο αυτοκίνητο. Οι επαγγελματίες οδηγοί γνωρίζουν πολύ καλά τις ευεργετικές επιδράσεις του!

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκονται 4 θερμαινόμενες υπέρυθρες κεφαλές καλυμμένες από ειδικό ύφασμα, οι οποίες περιστρέφονται, δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα ανάλογα με την επιθυμία σας.

Ένας διακόπτης ελέγχει τα modes (τη φορά των κεφαλών) και την ενεργοποίηση της θερμότητας ανάλογα με την εποχή (π.χ. καλοκαίρι), ή τις προσωπικές σας ανάγκες / προτιμήσεις.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο εντυπωσιακό, πρακτικό και ανακουφιστικό είναι!

Στο πίσω μέρος του περιλαμβάνει έναν ελαστικό ιμάντα πρόσδεσης χάρη στον οποίο στερεώνεται εύκολα στην πολυθρόνα του σπιτιού, στην καρέκλα του γραφείου, ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και απολαύστε τη χαλάρωση, την τόνωση και την ευεξία που προσφέρει!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 34,90 κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.