Με αυτό το κινούμενο στρώμα θα κοιμίζετε το μωρό σας!

0

Νομίζουμε πως μετά από λίγα χρόνια όλες οι μητέρες αυτού του κόσμου θα ευχαριστούν ολόψυχα την Hanna Sissala και μέχρι και άγαλμα θα θελήσουν να της φτιάξουν. Ο λόγος θα είναι πως με το στρώμα που σκέφτηκε να φτιάξει, θα κοιμούνται ήρεμα και όμορφα και δεν θα ρίχνουν πλέον τα ξενύχτια της ζωής τους.

Η μητέρα από Ελσίνκι προχώρησε σ’ αυτή την ιδέα αφού πρώτα ταλαιπωρήθηκε η ίδια από το δικό της μωρό, την Solina που έκλαιγε επί ώρες κάθε βράδυ. Τι αγκαλιά την έπαιρναν, τι στο κρεβάτι πάλευαν να την νανουρίσουν, τίποτα εκείνη! Μέχρι που αποφάσισε πως έπρεπε να σκεφτεί μία λύση στο πρόβλημά της. Το στρώμα που σχεδίασε, ονομάζεται Family baby matress και με την ενεργοποίηση του μηχανισμού που έχει κινείται πάνω κάτω σε αργή κίνηση νανουρίζοντας έτσι το μωρό! Επίσης είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να «αναπνέει», επιτρέποντας δηλαδή τον αέρα να περνάει ανάμεσα ώστε να είναι πιο ασφαλές από τα απλά στρώματα, μειώνοντας τον κίνδυνο ασφυξίας.

Το project έχει κάνει τόσο καλή εντύπωση που αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως κορυφαίο για τον σχεδιασμό του και θα είναι υποψήφιο στην έκθεση Kind+Jugend που θα γίνει στη Γερμανία τον επόμενο μήνα. Η ανταπόκριση στην ιδέα της Sissala είναι εντυπωσιακή και την έχουν ήδη προσεγγίσει εταιρείες από την Αφρική μέχρι την Αμερική που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη μαζική παραγωγή του στρώματος.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε η ίδια έχει ήδη τεστάρει το στρώμα στο γιο της Elmer που γεννήθηκε την περασμένη χρονιά. Χωρίς το στρώμα κατάφερνε να παίρνει μόνο 10λεπτους υπνάκους και ξυπνούσε κουρασμένος και με κλάματα. Με το στρώμα όμως ο ύπνος του έφτανε τα 45 λεπτά και ήταν όλο χαμόγελο όταν άνοιγε τα μάτια του!

Εμείς το είπαμε. Άγαλμα θα της φτιάξουν της Hanna στο μέλλον!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.