Με κάθε αγορά LG πλυντηρίου-στεγνωτηρίου δώρο ένα σίδερο BRAUN, για όλο το Μάρτιο!

0

Η LG Electronics Ελλάς προσφέρει αυτό τον Μάρτιο δώρο ένα σίδερο BRAUN TS715 με κάθε αγορά πλυντηρίου-στεγνωτηρίου μοντέλων FH4A8FDH2N, F1496AD1, F1496AD3, FH4U2TDH1N, F14A8RD, FH4A8JDH2N, FH4U1JBH6N και F1695RDH.

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα για ρούχα στεγνά και καθαρά με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την εξοικονόμηση χρόνου και χώρου, αφού συνδυάζουν δύο συσκευές σε μία. Η σειρά πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της LG διαθέτει ποικίλους συνδυασμούς χωρητικότητας, όπως 12kg/8kg, 10,5kg/7kg, 9kg/6kg, 8kg/5kg, 8kg/4kg καλύπτοντας έτσι πλήρως τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

LG Washer Dryer Promotion March_1

Χάρη επίσης στην τεχνολογία 6 Motion Direct Drive για την καλύτερη απόδοση πλύσης και φροντίδας των υφασμάτων και το μηχανισμό Inverter Direct Drive, τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG προσφέρουν αξιοπιστία και λιγότερες δονήσεις και θόρυβο κατά την πλύση και το στέγνωμα. Επιπλέον, ο μηχανισμός Inverter Direct Drive διαθέτει 10-ετή εγγύηση και πιστοποίηση της καλής λειτουργίας του από την γερμανική ένωση VDΕ.

Τέλος, μέσω της τεχνολογίας Eco Hybrid που διαθέτουν ορισμένα μοντέλα της σειράς πλυντηρίων-στεγνωτηρίων καθίσταται εφικτή η επιλογή ανάμεσα στην εξοικονόμηση νερού και στη μείωση του χρόνου του κύκλου στεγνώματος, ανάλογα με τις προτεραιότητες του χρήστη.

H παραπάνω προσφορά ισχύει από 01/03/2016 έως και τις 31/03/2016 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.