Με τη φορητή μπανιέρα μπορείτε να απολαύσετε το ζεστό σας μπάνιο παντού!

0

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει ένα ζεστό μπάνιο, ειδικά μετά από μία κουραστική ημέρα. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένοι που θα έκαναν τα πάντα για να το εξασφαλίσουν και τη μέρα. Και μάλιστα οπουδήποτε, ακόμα και αν βρίσκονται on the road.
O άτιμος ο Floris Schoonderbeek δεν έμεινε στα λόγια αλλά προχώρησε και στην πράξη. Έφτιαξε το πρώτο «hot tub»  που μπορεί να ταξιδέψει μαζί σου!
Το Weltevree Dutchtub είναι μία φορητή μπανιέρα που μπορεί να σου προσφέρει την απόλαυση ενός ζεστού μπάνιου οπουδήποτε σ’ αυτή τη γη. Ζεσταίνεται από μία εστία που καίει ξύλα, ζυγίζει περίπου 74 κιλά, αντέχει κάτι παραπάνω από μισό τόνο νερού και έχει χώρο για 4 άτομα. Για να ζεσταθεί το νερό η μπανιέρα συνδέεται με μεταλλικούς σωλήνες με το απλούστατο σύστημα θέρμανσης. Μιλάμε για έναν συνδυασμό… τζακιού και βραστήρα! Ρίχνεις τα ξύλα και όταν έχει ζεστάνει το νερό, πηδάς μέσα!
Διατίθεται και σε διάφορα χρώματα! Πορτοκαλί, γκρι, μπλε, πράσινο και κόκκινο! Εάν το σκέφτεστε σοβαρά, ρίξτε μία ματιά στο Weltevree website.

dutchtub6 dutchtub7 dutchtub9 dutchtub11

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.