Μετακόμιση και Οργάνωση… μόνο στa Praktiker!

0

Η πρώτη σκέψη όταν ακούμε τη λέξη κουτί είναι η μετακόμιση. Αυτά τα ατέλειωτα στοιβαγμένα κουτιά στη μέση του σαλονιού που όλοι αναγκαστήκαμε σε κάποια φάση της ζωής μας να «αντιμετωπίσουμε». Κοιτάζοντας καλύτερα γύρω μας βέβαια, θα συνειδητοποιήσουμε ότι όλη μας η ζωή στηρίζεται σε «κουτιά», ή ευρύτερα είδη αποθήκευσης και οργάνωσης του σπιτιού. Από την κλειδαριά δίπλα στην είσοδο και τη θήκη για τα μαχαιροπήρουνα, έως τη δίφυλλη ντουλάπα στο μπαλκόνι και τη ραφιέρα στο σαλόνι.

Ο νέος κατάλογος Μετακόμισης και Οργάνωσης της Praktiker  (με ισχύ έως και 15 Οκτωβρίου) περιέχει μεγάλη ποικιλία από  είδη οργάνωσης σπιτιού και αποθήκευσης, σε διαφορετικά χρώματα, υλικά και μεγέθη, με στόχο να καλύψει όλες μας τις ανάγκες.

praktiker 2

Στα καταστήματα Praktiker & το praktiker.gr μπορείτε να βρείτε αμέτρητα χαρτόκουτα, είδη συσκευασίας (μεμβράνες, ρολλά, ταινίες), πλατφόρμες μεταφοράς, καρότσια και βάσεις μεταφοράς, ντουλάπες και ραφιέρες, ενώ προτείνουν έξυπνες και πρακτικές λύσεις που θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τόσο την επικείμενη μετακόμισή μας, όσο και το χώρο μας γενικότερα.

Ακόμη, στο website της Praktiker θα βρούμε χρήσιμα tips πριν ξεκινήσουμε τη μετακόμισή μας αλλά και όλους τους  τρόπους για να οργανώσουμε και να φροντίσουμε το χώρο μας.

Και για όλους εμάς που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε ριζικές αλλαγές στο σπίτι μας και να το μετατρέψουμε στο Σπίτι των Ονείρων μας, ο νέος κατάλογος Σπιτιού της Praktiker θα μας δώσει έμπνευση αλλά και θα μας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματά μας.

Στα Praktiker… ό,τι σκεφτείς το ΄χουμε!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.