Μια απίστευτη βίλα που είναι χτισμένη πάνω στα δέντρα

0

Αυτό το απίστευτο σπίτι μπορεί να μοιάζει με πολυτελή βίλα αλλά στην ουσία είναι κι αυτό ένα δεντρόσπιτο, όπως αυτά της παιδικής σας ηλικίας!

Χωμένο ανάμεσα στα ψηλά δέντρα που απαρτίζουν τα πυκνά δάση της πολιτείας του Τενεσί, και μόλις 15 λεπτά από την πρωτεύουσά της, βρίσκεται αυτό το δεντρόσπιτο που μοιάζει βγαλμένο όχι μόνο από τα παραμύθια, αλλά κι από τις σελίδες των μεγαλύτερων περιοδικών σύγχρονης αρχιτεκτονικής και design.

Το απίθανο δεντρόσπιτο εκτείνεται σε 5 ορόφους και πάνω από 650 τ.μ. και, μέχρι πρότινος, κατοικούσε σε αυτό το ζεύγους Runyon. Το ζευγάρι δηλώνει ότι λάτρεψε τη φύση της περιοχής τόσο ώστε θέλησε να χτίσει το σπίτι των ονείρων του μέσα στο δάσος.

Τα υποστυλώματα στα οποία στηρίζεται η κατοικία καθώς και οι γυάλινοι τοίχοι και οι φεγγίτες της δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι το σπίτι είναι χτισμένο πάνω στα δέντρα που το περιβάλλουν.

Ωστόσο, το σπίτι διαφέρει σημαντικά από ένα συνηθισμένο δεντρόσπιτο μιας και αποτελεί την επιτομή της ρουστίκ κομψότητας και πολυτέλειας μιας και, μεταξύ άλλων, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γραφείο, γυμναστήριο, αίθουσα χορού, ασανσέρ, σοφίτα, τζακούζι αλλά και ξύλινα δάπεδα από φοινικόδεντρο.

Στα πιο εντυπωσιακά σημεία του σπιτιού συγκαταλέγονται το συγκλονιστικό διώροφο καθιστικό και το ξεχωριστό μάστερ υπνοδωμάτιο-βιβλιοθήκη. Το τελευταίο, μάλιστα, καλύπτει ολόκληρο τον τέταρτο όροφο της κατοικίας κι έχει θέα που κόβει την ανάσα.

Μαγευτήκατε από αυτό το ξεχωριστό δεντρόσπιτο; Κι εμείς το ίδιο, αλλά μας πέφτει κάπως τσουχτερό, αφού κοστίζει 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.