Η μηχανή που διπλώνει τα ρούχα είναι γεγονός!

0

Ένα μικρό θαύμα μας χαρίζει για ακόμη μια φορά η τεχνολογία, αφού αυτή την μηχανή θα την θέλεις κι εσύ στο δικό σου σπίτι. Λύνει τα χέρια και βοηθάει να αποκτήσεις λίγο παραπάνω χρόνο στην καθημερινότητα σου, απ’το να κάθεσαι να διπλώνεις ένα ένα τα ρούχα.

Ο λόγος για το FoldiMate. Η ιδεά των δημιουργών ήταν να δημιουργήσουν ένα gadget που θα κάνει την εργασία της νοικοκυράς ή του εργένη στο σπίτι πιο εύκολη, θεωρώντας ότι το πιο βαρετό κομμάτι είναι το δίπλωμα. Να σημειωθεί κάπου εδώ, ότι και το σίδερο είναι εξίσου βαρετό και ενίοτε κουραστικό. Το τονίζουμε αυτό.

Έτσι λοιπόν, το FoldiMAte κάνει αυτό ακριβώς που θες. Διπλώνει ρούχα αλλά δεν μένει εκεί. Τα περνάει και από ατμό, αφαιρώντας οποιοδήποτε τσαλάκωμα σε αυτά, ενώ μπορεί να τα περάσει και με μαλακτικό για να γίνουν απαλά. Όνειρο. Για κάθε ρούχο, χρειάζονται 10 δευτερόλεπτα. Μόνο.

Αυτά είναι το θετικό κομμάτι.

Υπάρχει φυσικά και το αρνητικό που θέλει την συσκευή να κυκλοφορεί στην αγορά το 2018 και η τιμή του να ανέρχεται στα 850 δολάρια. Πολλοί αντέδρασαν, γιατί θεωρούν ότι θα έπρεπε να έκανε πολλά περισσότερα η συσκευή, από ένα δίπλωμα.

Εμείς πάντως θα την θέλουμε στο σπίτι, σίγουρα!

mixani

mixani1

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.