Midea i5C, Μ7, Μ7 Pro & S8+: Όταν η υψηλή τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία της καθαριότητας!

0

Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα και αναμφίβολα η υψηλή τεχνολογία έχει αλλάξει άρδην την μορφή της καθημερινότητας μας. Και δεν μιλάμε μόνο για τα προϊόντα της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και για «smart» συσκευές, οι οποίες συμβάλλουν στο να κάνουν της ζωή μας πιο εύκολη και συναρπαστική! Πλέον ακόμη και οι οικιακές συσκευές αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου οικοσυστήματος, ακολουθώντας τις αρχές μιας online IoT φιλοσοφίας, βάσει της οποίας ένας χρήστης μπορεί να οργανώσει την φροντίδα του σπιτιού από οπουδήποτε κι εάν βρίσκεται, κάνοντας χρήση απλά του smartphone του.

Για παράδειγμα, εάν πριν από μερικές δεκαετίες, η ηλεκτρική σκούπα ήταν η μοναδική επιλογή που είχατε για την καθαριότητα του σπιτιού, τώρα έχετε ακόμη έναν πολύτιμο σύντροφο στην «υπηρεσία» σας, καθώς οι έξυπνες ρομποτικές σκούπες αλλάζουν για πάντα τον τρόπο που καθαρίζουμε το σπίτι μας. Μια ρομποτική σκούπα προσφέρει πολλαπλά οφέλη, χαρίζοντας μεγάλη ευκολία στη χρήση, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και φυσικά σας γλιτώνει μεγάλο χρόνο από τις υπόλοιπες δουλειές σας. Και δεν είναι μόνο αυτά τα πλεονεκτήματα που σας χαρίζει, καθώς μπορεί να δουλέψει σε διαφορετικές επιφάνειες, ανιχνεύει την ύπαρξη χαλιών, είναι εξαιρετικά οικονομική (σε ότι έχει να κάνει με την κατανάλωση ρεύματος) και το κυριότερο το compact μέγεθός της, σας δίνει τη δυνατότητα να την αποθηκεύσετε παντού με χαρακτηριστική ευκολία. Τέλος, είναι κατάλληλη και για τους τετράποδους μας φίλους!

H Midea, μια εταιρεία που έχει συνδεθεί εδώ και χρόνια με τον κόσμο των οικιακών συσκευών, μας προτείνει τις i5C, M7, M7 Pro & S8+, τέσσερις πρωτοποριακές ρομποτικές σκούπες, οι οποίες έχουν μια αποστολή: Να κάνουν τον καθαρισμό του σπιτιού σας… «παιχνιδάκι»!

Midea i5C: Ιδανική για δάπεδα και χαλιά!

H i5C της Midea, πρόκειται για μια ρομποτική σκούπα που ενσωματώνει πολλά χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης. Ιδανική για δάπεδα και χαλιά ξεχωρίζει για την ισχυρή απορροφητικότητά της. Με ένα σετ 29 αισθητήρων, η i5C δύναται να εντοπίσει ακόμη και το παραμικρό εμπόδιο, ενώ κινείται με εντυπωσιακή χάρη σε κάθε εσωτερικό χώρο, εξαιτίας του ειδικού συστήματος πλοήγησης που της δίνει τη δυνατότητα να χαρτογραφεί κάθε δωμάτιο. Με ισχύ απορρόφησης στα 4000 Pa (3 επίπεδα απορρόφησης) και χωρητικότητα μπαταρίας στα 2.600mAh (που αντιστοιχεί σε 120 λεπτά ήπιας λειτουργίας και 80 λεπτά σε λειτουργία μέγιστης ισχύος), η i5C αποτελεί μια state-of-the-art λύση που είναι σχεδιασμένη για να κάνει τον καθαρισμό μια εύκολη και ξεχωριστή διαδικασία.

Η κάλυψή της φτάνει τα 100 m2, η χωρητικότητα του κάδου της ανέρχεται στα 250ml, ενώ διαθέτει δυνατότητα σφουγγαρίσματος με δεξαμενή νερού στα 450ml. Παράλληλα, διαθέτει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, με τον ήχο που παράγει να μην ξεπερνάει τα 68 με 75dB.

Midea M7: Η απόλυτη high-tech «σύμμαχος» καθαριότητας!

Εάν έχετε κουραστεί από τις συμβατικές ηλεκτρικές σκούπες και θέλετε να περάσετε στη νέα εποχή της καθαριότητας, τότε η M7 της Midea θα γίνει η καλύτερη σας βοηθός! Η υψηλή απόδοση και η μοναδική ευελιξία συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της M7, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία πλοήγησης LDS Laser 5ης γενιάς, με 30 σετ αισθητήρων, μοτέρ απορρόφησης στα 4000Pa, κάλυψη στα 250 m2, αλλά και μπαταρία με χωρητικότητά στα 5200mAh (150 λεπτά αυτονομία). Παράλληλα, η εξελιγμένη ρομποτική σκούπα της Midea (που διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα), διαθέτει δυνατότητα σφουγγαρίσματος με δεξαμενή νερού χωρητικότητας 230ml και μεγάλο κάδο σκόνης χωρητικότητας 430ml.

Μάλιστα, η M7 είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαβάζει την επιφάνεια ενός χαλιού αλλάζοντας το επίπεδο απορρόφησης και να επανέρχεται αυτόματα όταν απομακρύνεται από το χαλί.

Midea M7 Pro: Καθαριότητα στο maximum!

H Μ7 Pro πρόκειται για την μεγάλη «αδελφή» της M7, η οποία ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη. Το στοιχείο που την κάνει να διαφέρει σε σύγκριση με την M7, είναι ότι διαθέτει 2 δεξαμενές νερού όπου η μία εκ των 2 διαθέτει σύστημα δόνησης! Η τεχνολογία αυτή μιμείται το χειροκίνητο σφουγγάρισμα και κατά αυτόν τον τρόπο έχουμε ένα πιο αποδοτικό αποτέλεσμα. Φυσικά, δεν λείπουν όλα τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που συναντούμε στην M7, όπως είναι η ισχύς απορρόφησης στα 4.000Pa, το σύστημα πλοήγησης LDS (5ης γενιάς), η ακριβής χαρτογράφηση του χώρου (δυνατότητα αποθήκευσης 3 διαφορετικών χαρτών), η ανίχνευση χαλιών, η μπαταρία με χωρητικότητα στα 5200mAh (αυτονομία στα 150 λεπτά) και η ύπαρξη μιας mobile εφαρμογής που κάνει τη πλοήγηση και τη ζωή σας πιο εύκολη!

Midea S8+: Οι δουλειές του σπιτιού γίνονται πιo ευχάριστες από ποτέ!

Η S8+ αλλάζει για πάντα όλα όσα γνωρίζαμε για την «ιεροτελεστία» του καθαρισμού του σπιτιού! Αδειάζοντας αυτόματα στον σταθμό – συλλέκτη (που περιλαμβάνεται στην συσκευασία) σας επιτρέπει να ξεχάσετε οποιαδήποτε σχέση με τη διαδικασία του καθαρίσματος για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η S8+ είναι ιδανική για να απορροφάει μεγάλα ποσοστά βρωμιάς και σκόνης στο δάπεδο, ενώ έρχεται με δυνατότητα σφουγγαρίσματος με δόνηση. Το δε σύστημα πλοήγησης LDS (5ης γενιάς) που βασίζεται στην τεχνολογία laser επιτρέπει την χαρτογράφηση του χώρου σας με ακρίβεια εκατοστών (δυνατότητα αποθήκευσης 3 διαφορετικών χαρτών) ενώ με 30 σετ αισθητήρων μπορεί να «διαβάζει» και να «αντιλαμβάνεται» τα πάντα! Φέρνοντας την ευκολία χρήσης στον πυρήνα της λειτουργίας της, η S8+ σας δίνει τη δυνατότητα χειρισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο smartphone σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να την ελέγξετε κάνοντας χρήση φωνητικών εντολών.

H ισχύς απορρόφησης της ανέρχεται στα 4.000 Pa (4 επίπεδα απορρόφησης), η ισχύς απορρόφησης του συλλέκτη ανέρχεται στα 19.000 Pa, ενώ με μπαταρία στα 5.200mAh χαρίζει 150 λεπτά σε ήπια λειτουργία και 90 λεπτά σε λειτουργία μέγιστης ισχύος. Με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, χωρητικότητα στη σακούλα του συλλέκτη που αγγίζει τα 2.5 lt και ένα πλήθος πρόσθετων εξαρτημάτων, η S8+ σκουπίζει, καθαρίζει και σφουγγαρίζει όπως καμία άλλη ρομποτική σκούπα!

*******

Επίσημος Διανομέας των Midea i5C, M7, M7 Pro και S8+ είναι η Δαμκαλίδης Α.Ε. (WWW.DAMKALIDIS.GR)

Οι ρομποτικές σκούπες της Midea συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.