Μοναδικές οικονομικές προσφορές από τα Praktiker! Check!

0

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε ως γνωστόν ακόμη και το παραμικρό ευρώ μετράει, για αυτό και οι οικονομικά συμφέρουσες προσφορές δεν μπορούν παρά να αποτελούν προτεραιότητα μας. Το Praktiker έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική παράδοση στις οικονομικές προσφορές και μία βόλτα από το official site του, θα σας βοηθήσει να βρείτε μοναδικές προσφορές σε ποικίλα οικιακά προϊόντα.

Συγκεκριμένα, καναπέ-κρεβάτι Bourbon γωνιακό μπορείτε να τον βρείτε από τα 369 στα 289, ενώ εάν ψάχνετε για μία ακόμη πιο οικονομική πρόταση, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στον 3θέσιο καναπέ-κρεβάτι Lucky, τον οποίο θα τον βρείτε από τα 199 στα 149 ευρώ. Εάν τώρα ψάχνετε νέο κρεβάτι, τότε η προσφορά με το διπλό κρεβάτι Τέρψη από τα 249 στα 199 ευρώ σίγουρα θα κάνει καλό στην ήδη ταλαιπωρημένη τσέπη σας.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς ψάχνοντας στον δικτυακό χώρο του Praktiker βρήκαμε επίσης ένα καλαίσθητο γραφείο για H/Y (που είναι ότι πρέπει για τους μαθητές που επιστρέφουν τώρα στα θρανία) μόλις στα 39 ευρώ (από 59), αλλά και μία 4φυλλή ντουλάπα cross ΣΟΝΟΜΑ με τιμή στα 149 ευρώ από τα 199 ευρώ είναι απλά «must-have». Η Praktiker βέβαια δεν ξεχνάει και τους λάτρεις των οικιακών συσκευών, για αυτό σίγουρα μία 32αρά LED TV της F&U (FL32105) στα 159 είναι μία εξαιρετική περίπτωση!

Εάν σας ενδιαφέρουν οι παραπάνω προσφορές του Praktiker καλό είναι να βιαστείτε γιατί συνήθως δεν παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, για αυτό περάστε μία βόλτα από το official website του δημοφιλούς καταστήματος και σίγουρα δεν θα χάσετε! 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.