Μοναδικές προσφορές! Πως να κάνεις ανακαίνιση γλιτώνοντας χρήματα

0

Όλοι που και που χρειαζόμαστε μια ανακαίνιση στο σπίτι. Όμως συχνά το οικονομικό κομμάτι αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Ειδικά τώρα που χειμωνιάζει, χώροι όπως το υπνοδωμάτιο ή το καθιστικό επιβάλλεται να αλλάξουν εμφάνιση, ώστε να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που να μας προδιαθέτει να μείνουμε μέσα.

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να αγοράσουμε αυτά που χρειαζόμαστε για το σπίτι μας, ενώ παράλληλα να γλιτώσουμε χρήματα. Η Praktiker μας καλεί για μία αλλαγή στο σπίτι που… θα πιάσει τόπο, με μοναδικές προσφορές έως τις 3 Οκτωβρίου.

Μοναδικές προσφορές μέχρι τις 3 Οκτωβρίου

Με ένα ξεφύλλισμα στο νέο φυλλάδιο προσφορών, που ισχύει από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου, μπορούμε να βρούμε μοναδικά προϊόντα για να ανανεώσουμε το σπίτι μας, αφού άλλωστε το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική περίοδο για νέα ξεκινήματα.

-Υπνοδωμάτιο

Ο ύπνος μας γίνεται καλύτερος, με έως -40% στις σειρές στρωμάτων  Bliss-Soul-Serenity της Ζenius, ενώ προετοιμαζόμαστε για τις κρύες βραδιές του χειμώνα με χαλιά που θα βρούμε σε μοναδικές τιμές, τα οποία θα δώσουν και ένα ιδιαίτερο στυλ και χρώμα στον χώρο μας.

-Κουζίνα

Παράλληλα, μπαίνουμε ολοταχώς στην κουζίνα, χάρη στις μοναδικές εκπτώσεις σε ψυγεία και κουζίνες. Ταυτόχρονα, η ανακαίνιση του σπιτιού επεκτείνεται και στο μπάνιο, με είδη υγιεινής και πλακάκια σε ασυναγώνιστες τιμές.

-Προστασία από την υγρασία

Και καθώς είναι η ιδανική εποχή για να προστατεύσουμε το σπίτι μας από την υγρασία, η Praktiker μας προτείνει τα καλύτερα μονωτικά και στεγανωτικά υλικά σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Ακόμη, με την επιλογή ‘SHOP THE ROOM’’, σκανάροντας απλά το QR Code που βρίσκεται στο εξώφυλλο του φυλλαδίου, οδηγούμαστε σε μια νέα σελίδα που περιλαμβάνει όλα τα εικονιζόμενα προϊόντα σαλονιού, για να γεμίσουμε έμπνευση για αλλαγές… που πιάνουν τόπο!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.