Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας ή… τη βραδιά σας!

0

Φυσικά, το άρθρο απευθύνεται σε γυναίκες και καταλαβαίνετε το γιατί. Τα εντυπωσιακά και περιποιημένα μαλλιά είναι δύσκολη υπόθεση, όμως είναι το Α και το Ω στην εμφάνισή σας.

Εκτός, λοιπόν, από τα προϊόντα περιποίησης, το κομμωτήριο, τις μάσκες, τις βαφές, χρειάζονται και τα κατάλληλα «εργαλεία» ώστε να διατηρείτε το μαλλί σας άψογο, από το πρωί πριν πάτε στο γραφείο, μέχρι και στη βραδυνή σας έξοδο. Χωρίς να ταλαιπωρείστε, χωρίς να τρώτε το χρόνο σας άδικα και να καταπονείτε την τρίχα σας.

Πρώτον, ένα ποιοτικό σεσουάρ, με την ιδανική ροή, κατεύθυνση και θερμοκρασία αέρα, όπως το Braun HD530DF/14. Η Braun ξέρει πολύ καλά πως να παράγει ένα τέτοιο σεσουάρ και το αποδεικνύει. Διαθέτικο ειδικό φίλτρο που προστατεύει τις τρίχες σας από σπάσιμο, 3 ρυθμίσεις θερμότητας και 2 ρυθμίσεις ροής αέρα. Η ειδική φυσούνα του είναι ιδανική για να δημιουργείτε μπούκλες, αν το θέλετε, ενώ κατανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα έτσι ώστε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν αποτελεσματικά χωρίς να ξηραίνονται.

Δε θα πρέπει, όμως, να αγνοούμε τη σημασία μιας καλής ισιωτικής… και όχι του «20άρικου». Η Imetec BA3700 Anniversary έχει ισχύ 52 Watts και αγγίζει θερμοκρασία 150-230 βαθμών, με κεραμική επίστρωση στις πλάκες για τέλειο αποτέλεσμα και ψηφιακή οθόνη που προβάλλει πληροφορίες για τη λειτουργία!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.