«Μόνος το σπίτι» – Μία online σειρά από την MRM//McCANN για τα Praktiker!

0

Θέλεις να ανακαινίσεις μόνος το σπίτι αλλά δεν έχεις ιδέα πώς; Σου αρέσει το DIY αλλά δεν ξέρεις ούτε από ποια μεριά χτυπάνε το καρφί;

Μην ανησυχείς! 

Η MRM//McCann, για λογαριασμό των Praktiker, δημιούργησε την online σειρά «Μόνος το Σπίτι» με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Γιώργο Πυρπασόπουλο.

Η σειρά αποτελείται από 7 επεισόδια, διάρκειας περίπου τριών λεπτών το καθένα. Σκοπό έχουν να σε ενθαρρύνουν να μπεις στον μαγικό κόσμο του DIY και να σου δώσουν ιδέες για την ανακαίνιση του σπιτιού αναδεικνύοντας παράλληλα την εξειδίκευση των Praktiker και την πλούσια γκάμα των προϊόντων που διαθέτουν. Γιατί για ό,τι ονειρεύεσαι να φτιάξεις και να κατασκευάσεις, τα Praktiker είναι δίπλα σου, αφού είναι ο απόλυτος προορισμός για DIY και το κλειδί για το σπίτι σου.

Το «Μόνος το Σπίτι» έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο, με ένα teaser video στο Facebook και το Youtube ενώ το series finale θα το δούμε στις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών μας, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Στη σειρά, βλέπουμε τον κεντρικό ήρωα της σειράς, Γιώργο Πυρπασόπουλο, ο οποίος κληρονόμησε ένα  πολύ παλιό σπίτι από τη γιαγιά του και αναλαμβάνει να ανακαινίσει «Μόνος Το Σπίτι». Σε κάθε επεισόδιο οι θεατές της σειράς βλέπουν τον πρωταγωνιστή να ανακαινίζει και έναν διαφορετικό χώρο του σπιτιού, με έμπνευση, υλικά και  έπιπλα που βρίσκει στα Praktiker.

Στο τέλος κάθε επεισοδίου, οι θεατές βοηθούν τον πρωταγωνιστή να επιλέξει το τελευταίο έπιπλο/αντικείμενο που θα χρησιμοποιήσει στον εκάστοτε χώρο ώστε να ολοκληρωθεί. Το αντικείμενο που επέλεξαν οι θεατές, το χρησιμοποιεί και το ανακοινώνει ο πρωταγωνιστής στην αρχή κάθε επόμενου επεισοδίου.

Οι θεατές έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να δουν αναλυτικά τα υλικά και τα έπιπλα του κάθε επεισοδίου, καθώς και τα βήματα για να ανακαινίσουν το σπίτι τους, στη landing page της σειράς: www.praktiker.gr/Monos-to-Spiti

 

Η σειρά έχει ήδη μεγάλη επιτυχία, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου  με πάνω από 1.240.000 total views και 12.500 reactions.

Αν θέλετε και εσείς να δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς, συντονιστείτε στα social κανάλια των Praktiker. 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.