Το Monster Ravebox είναι βγαλμένο από άλλη δεκαετία!

0

Η Monster είναι γνωστή για τα… τρελά προϊόντα της και πριν λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει το Blaster, ένα απίστευτο boombox που γέμιζε το χώρο με ήχο και είχε απίστευτο σχεδιασμό. Ωστόσο, κάποιος εκεί αποφάσισε πως αυτό δεν αρκεί για να «φτιάξει ατμόσφαιρα» και έτσι δημιουργήθηκε το Ravebox που είδαμε στην IFA 2016!

monster ravebox (1)

Το Ravebox έχει τα ίδια specs με το Blaster, από πλευράς hardware, με δύο ισχυρά ηχεία και ένα down-firing subwoofer, τα οποία όλα μαζί μπορούν να ακουστούν ισχυρά σε εξωτερικούς χώρους ή να σας… κουφάνουν σε ένα δωμάτιο! Διαθέτει NFC, USB για φόρτιση κινητών και άλλων συσκευών, Bluetooth και 3,5″ jack στο οποίο μπορείτε να συνδέσετε πηγές ή μικρόφωνο (του οποίου την ένταση μπορείτε να ρυθμίσετε για karaoke φάση)!

6095861_monster-ravebox

Ωστόσο, διαφοροποιείται με τα ενσωματωμένα… φώτα του στη μια πλευρά, τα οποία μπορείτε να ρίξετε στον τοίχο ή στο ταβάνι και να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα ξέφρενου πάρτυ σε χρόνο dt! Η αυτονομία παραμένει στις 12 ώρες και το Ravebox είναι το ιδανικό για διασκέδαση οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Όσο για την τιμή του, θα είναι 100 ευρώ υψηλότερη από του Blaster, στα 499€.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.