Μούχλα στο σπίτι και πως να την εξολοθρεύσετε!

0
Εμφάνιση 1 από 3

της Δήμητρας Παπαθανασίου

Η μούχλα είναι η χειρότερη βρωμιά για ένα σπίτι. Μπορεί να διαβρώσει και να χαλάσει αντικείμενα και τοίχους ή ταβάνια αλλά και να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας. Κοιτάμε στα μάτια, λοιπόν, αυτό το μεγάλο πρόβλημα και σας βοηθάμε να το αντιμετωπίσετε!

Βήμα 1ο: Για να εξολοθρεύσετε την μούχλα πρώτα απ΄όλα πρέπει να βρείτε τι προκαλεί τη ζημιά. Δεδομένου ότι πολλά σπίτια πλέον δεν έχουν κεντρική θέρμανση από καλοριφέρ ή αν έχουν θα είναι για λίγες ώρες την ημέρα η υγρασία δεσπόζει και ευνοεί την ανάπτυξη της μούχλας. Πρέπει να βρείτε τρόπο λοιπόν να απαλλαγείτε από την υγρασία είτε με καλύτερη θέρμανση και μόνωση ή με κάποιον αφυγραντήρα. Αν δεν διώξετε την υγρασία από το σπίτι δεν θα μπορέσετε ποτέ να απαλλαγείτε από τη μούχλα.

Δε χρειάζεται να είναι κάποιο ακριβό μοντέλο, ειδικά αν έχετε μικρό σπίτι. Πάρτε για παράδειγμα το CVDRY-10 της CVMORE. Έχει δυνατότητα αφύγρανσης 10 Lt την ημέρα, φίλτρο ενεργού άνθρακα που καταπολεμά δυσάρεστες οσμές και μικροοργανισμούς στην ατμόσφαιρα του χώρου λειτουργείας, λειτουργία Αuto Restart, υπενθύμιση καθαρισμού φίλτρου,λειτουργία αυτοδιάγνωσης, κειδώματος, αντιπαγώματος, χρονοδιακόπτη, αυτόματη διακοπή κατά την πλήρωση και ενδεικτική λυχνία πλήρωσης.

15596

Εμφάνιση 1 από 3
Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.