Νέα εποχή για τη Leroy Merlin με προσφορές και το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημά της στο αεροδρόμιο!

0

Η Leroy Merlin, ο ειδικός σε θέματα ανακαίνισης και βελτίωσης της κατοικίας, εγκαινιάζει μια νέα εποχή γεμάτη έμπνευση και ιδέες για το Ελληνικό κοινό. Η νέα φιλοσοφία της εταιρείας εστιάζει στη δημιουργική ικανοποίηση του ίδιου του καταναλωτή και αποτυπώνεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της Leroy Merlin που βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πιο συγκεκριμένα, στο χώρο που αποτέλεσε το πρώτο κατάστημα της Leroy Merlin στην Ελλάδα, η εταιρεία σχεδίασε ένα νέο περιβάλλον που εμπνέει τους πελάτες της να κάνουν όλα τα όνειρα που έχουν για το σπίτι τους, πραγματικότητα. Πρόκειται για έναν χώρο 11.000 τετραγωνικών μέτρων, όπου κάθε τετραγωνικό έχει αξιοποιηθεί εκ νέου ώστε να γεννάει στον επισκέπτη μια καινοτόμα ιδέα.

Leroy Merlin Logo

Επιλέγοντας στρατηγικά, η Leroy Merlin αποφάσισε να «γεφυρώσει» στο ανακαινισμένο κατάστημα τέσσερις διαφορετικούς κόσμους, αυτόν των project (μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα κ.α.), εκείνον των τεχνικών λύσεων (εργαλεία, κατασκευές κ.α.), αυτόν της διακόσμησης και εκείνον του κήπου, προσφέροντας ξεχωριστές επιλογές και ιδέες στους φίλους της. Στους τέσσερις αυτούς κόσμους εντάσσονται δεκατέσσερα τμήματα, στα οποία διατίθενται ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ιδέα, χάρη στα 35.000 μοναδικά προϊόντα και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν. Επιπλέον, οι 90 ειδικοί που βρίσκονται στο κατάστημα είναι πάντα δίπλα στον επισκέπτη, βοηθώντας τον με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους να κάνει πράξη ότι ονειρεύεται. Επειδή όμως η νέα φιλοσοφία της εταιρείας στοχεύει στη δημιουργία και την έμπνευση, η Leroy Merlin δημιούργησε στο κατάστημα ολοκαίνουριες γωνίες έμπνευσης, 500 τετραγωνικών μέτρων συνολικά, με ιδέες και λύσεις για κάθε πιθανή ανάγκη.

H επίσημη έναρξη του ανακαινισμένου καταστήματος έγινε το Σάββατο 9 Απριλίου 2016. Απίστευτα happenings, κληρώσεις, δρώμενα σε όλες τις γωνίες έμπνευσης, δώρα και αναπάντεχες εκπλήξεις περίμεναν τους παρευρισκόμενους. Για να ευχαριστήσει μάλιστα τους φίλους της για τη δυναμική στήριξη και τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξε αυτούς τους μήνες στο ανακαινισμένο κατάστημα, η Leroy Merlin προχωράει σε μοναδικές προσφορές, οι οποίες ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 και ολοκληρώνονται το Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016.

Ειδικότερα, προσφέρει:

  • Πλακάκι beton εφέ, 61x61cm μόνο 8.95€/m2
  • Πλαστικό χρώμα Fresh Kraft εσωτερικού χώρου, υδατοδιαλυτό μόνο 9.90€ τα 9Lt
  • -20% σε περισσότερες από 3000 αποχρώσεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου στο τμήμα ανάμειξης χρωμάτων
  • -20% στα ηλεκτρικά εργαλεία Bosch
  • Έπιπλο κουζίνας One Box μήκους 2m, μόνο 99€
  • Ηλιακός θερμοσίφωνας V-tech 160Lt διπλής ενέργειας, μόνο 385€

Η νέα φιλοσοφία της εταιρείας αναμένεται να εφαρμοστεί σε όλα τα νέα καταστήματα που θα εγκαινιάσει η Leroy Merlin στην Ελληνική αγορά καθώς και στα ήδη υπάρχοντα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.