Νέα Optimum στρώματα από τη Media Strom για… όνειρα γλυκά!

0

Όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι να εξασφαλίζουμε έναν υγιεινό, ποιοτικό και κυρίως άνετο ύπνο. Άλλωστε το γεγονός ότι περνάμε σχεδόν το 1/3 της ημέρας μας ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας κινητοποιεί ώστε να δίνουμε παραπάνω βαρύτητα στην ποιότητα του στρώματος μας. Η ανάγκη λοιπόν για ένα ποιοτικό στρώμα έρχεται στο προσκήνιο περισσότερο από κάθε άλλη φορά και η Media Strom, μία εταιρεία που είναι κορυφή στα προϊόντα ύπνου, μας προτείνει τη νέα γενιά στρωμάτων Optimum, η οποία είναι σχεδιασμένη για να μας προσφέρει μοναδική υγεία και ευεξία.

To επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της Media Strom διαπίστωσε ύστερα από σειρά μελετών ότι ένα καλό στρώμα δεν χρειάζεται να είναι απαραιτήτως και σκληρό. Τα αποτέλεσμα των συγκεκριμένων μελετών οδήγησαν στη δημιουργία της νέας σειράς Optimum που είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν τον πιο άνετο ύπνο, ανεξαρτήτως εποχής! Η φύση συνδυάζεται αρμονικά με την πρωτοπορία και τα στρώματα της σειράς Optimum αλλάζουν όλα όσα γνωρίζατε στο παρελθόν για τα στρώματα, με το μυστικό να βρίσκεται στα μοναδικά συστήματα προοδευτικών ελατηρίων πολλαπλών επιπέδων και ζωνών.

Παράλληλα, με την προσθήκη καινοτόμων υλικών υψηλής τεχνολογίας που εμφανίζονται για 1η πρώτη φορά στην Ελλάδα όπως το copper latex & silver memory, προσφέρουν μοναδική άνεση και υγιεινή αλλά και φυσικά θερμορυθμιστικά υλικά, για ζεστό αγκάλιασμα το χειμώνα. Μοναδικά σημεία που συναντά κανείς στη κορυφαία σειρά είναι η αίσθηση 2 εποχών 2 αισθήσεων για δροσιά το καλοκαίρι και θαλπωρή το χειμώνα, αλλά και το ενσωματωμένο ανώστρωµα για απόλυτο αγκάλιασμα και χαλάρωση. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η Media Strom είναι η μόνη ελληνική εταιρία και μια από τις 9 εταιρίες παγκοσμίως που έλαβε την αυστηρή πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX Product Class II για την απουσία επιβλαβών υλικών και ουσιών σε ολόκληρο το στρώμα κατοχυρώνοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή.

Έφτασε η ώρα λοιπόν να ζήσετε στο Optimum και να αλλάξετε για πάντα τις συνήθειες σας, ξεκινώντας κάθε μέρα με δύναμη, ευεξία και χαμόγελο κάθε μέρα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.