Νέα σειρά κλιματιστικών Haier, Nebula & Tundra με την εγγύηση της Inventor!

0

Με τις νέες σειρές κλιματιστικών Nebula & Tundra, εγκαινιάζει η Inventor την εμπορική έναρξη της αποκλειστικής διάθεσης των κλιματιστικών Haier για την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, το νέο www.haieraircondition.gr είναι πλέον online και στη διάθεση των καταναλωτών που θέλουν να γνωρίσουν τη νέα τεχνολογικά προηγμένη σειρά κλιματιστικών της Haier.

Nebula_6open

Τα νέα κλιματιστικά Haier εντυπωσιάζουν με τις εξελιγμένες ρυθμίσεις τους που διασφαλίζουν άριστες συνθήκες κλίματος στο χώρο, υγιεινή ατμόσφαιρα και εξαιρετικές επιδόσεις πάντα σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμή αλλά και την εγγύηση της Inventor.

Όλα τα κλιματιστικά Haier είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό Eurovent, για τις εκτιμήσεις απόδοσης των κλιματιστικών μονάδων, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

Ο πολυεθνικός όμιλος Haier είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρικών ειδών στο κόσμο. Σημειώνει ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξής και κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην κατηγορία των μεγάλων συσκευών.

Inventor_Haier_CompositeLogo

 

H εταιρία Inventor A.G. A.E. είναι η κάτοχος και η αποκλειστική διανομέας των κλιματιστικών Inventor παγκοσμίως. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική αγορά από το 1966, και στην Παγκόσμια αγορά τα τελευταία 15 χρόνια και ενισχύει την προϊόντική της γκάμα, με σκοπό να παρέχει στο δυναμικά αναπτυσσόμενο πελατολόγιο της, ποικίλες λύσεις στην κατηγορία του οικιακού κλιματισμού..

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.