Οι νέες οικιακές συσκευές της Samsung αλλάζουν τη ζωή μας!

1

Στα πλαίσια εκδήλωσης της Samsung Electronics Hellas, στο κατάστημα της Coco-Mat στην Κηφισιά, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα νέα της πλυντήρια Samsung Addwash, αλλά και τη νέα σειρά ψυγείων με τεχνολογία Twin Cooling Plus. Στην εκδήλωση δοκιμάσαμε στην πράξη τις δυνατότητες των συσκευών, καθώς οι παρευρισκόμενοι επιδόθηκαν στη δημιουργία των δικών τους cheesecakes, τα οποία αφήσαν να ψυχθούν στα νέα ψυγεία της Samsung. Όσο για τις… ποδιές μας που ήταν γεμάτες σοκολάτα και μαρμελάδα, στο τέλος μπήκαν σε ένα πλυντήριο AddWash για να βγούν πολύ γρήγορα, πεντακάθαρες!

Τα μοντέλα Addwash διαθέτουν ένα επιπλέον πορτάκι, πάνω στην κύρια πόρτα τους, μέσω του οποίου μπορείτε να προσθέσετε ρούχα σχεδόν όποτε θέλετε, κατά τη διάρκεια της πλύσης! Πλύση που μπορεί να διαρκέσει και κάτω από μία ώρα (59 λεπτά για την ακρίβεια). Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στο θέμα της ασφάλειας. Συγκεκριμένα η κομψά σχεδιασμένη πόρτα του AddWash είναι εξοπλισμένη με σημαντικές λειτουργίες ασφαλείας, όπως το Child Lock, η οποία εμποδίζει τα μικρά παιδιά να ανοίξουν κατά λάθος την πόρτα AddWash.

Samsung Addwash (2) (Large)

Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία “Smart Control” το συγκεκριμένο πλυντήριο ρούχων συνδέεται με συσκευές Android και iOS, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις στο smartphone, όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα που έχουν βάλει. Μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο χρειάζεται το πρόγραμμα μέχρι να ολοκληρωθεί, ενώ αντίστοιχα ειδοποιεί, όταν αρχίζει το πρόγραμμα πλυσίματος και στυψίματος. Με αυτόν τον τρόπο ο καταναλωτής μπορεί να γνωρίζει πότε μπορεί να τοποθετήσει ρούχα, που χρειάζονται μόνο ένα σύντομο πλύσιμο ή στύψιμο. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του smartphone προκειμένου να ξεκινήσει ή να διακοπεί ο κύκλος πλύσης από απόσταση!

Samsung Addwash (1)

Αξίζει να αναφερθούμε και στην τεχνολογία Eco Bubble της Samsung, η οποία διαλύει το απορρυπαντικό με αέρα και νερό, πριν την έναρξη του κύκλου πλύσης, παράγοντας φυσαλίδες. Έτσι, μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα και δημιουργείται αφρός που διεισδύει στις ίνες των ρούχων, 40 φορές γρηγορότερα σε σχέση με ένα παραδοσιακό σύστημα πλύσης. Με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα μπορούν να πλυθούν εξίσου αποτελεσματικά με κρύο νερό, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια.

Samsung_George Tsaousis (6)

Γιώργος Τσαούσης, Head of Consumer Electronics στη Samsung Hellas

Παράλληλα η Samsung παρουσίασε και τη νέα σειρά δίπορτων ψυγείων με τεχνολογία Twin Cooling Plus, χάρη στην οποία η συντήρηση και η κατάψυξη ψύχονται ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ροές αέρα. Έτσι η θερμοκρασία ελέγχεται με ακρίβεια, επιτυγχάνοντας την μέγιστη διάρκεια φρεσκάδας, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια. Η τεχνολογία Twin Cooling Plus διατηρεί ιδανικές συνθήκες συντήρησης-κατάψυξης με σταθερή θερμοκρασία, καθώς και ιδανικά επίπεδα υγρασίας χωρίς την ανάμιξη οσμών.

Samsung Refrigerator (4)

Τέλος, με την τεχνολογία Smart Conversion, τα ψυγεία Samsung έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας, προσφέροντας έως και 5 διαφορετικές χρήσεις/λειτουργίες. Κανονική λειτουργία, εξοικονόμηση ενέργειας, λειτουργία διακοπών, maximum συντήρηση και minimum συντήρηση.

Τα πλυντήρια Samsung Addwash είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, ενώ σύντομα διαθέσιμη θα είναι και η νέα σειρά ψυγείων της εταιρείας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.