Νέες λύσεις για το σπίτι από την Candy-Hoover στην IFA 2017!

0

Στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών IFA 2017 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Βερολίνο, βρεθήκαμε στο περίπτερο της Candy και είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τη γκάμα λευκών συσκευών της εταιρείας, αλλά και τις λύσεις που προσφέρουν στον καταναλωτή.

Αναμφίβολα, την παράσταση έκλεψε το νέο πλυντήριο ρούχων Bianca, τόσο με την εμφάνισή του, όσο και με την απόδοση αλλά και τη λειτουργικότητά του. Το Bianca έχει κάδο 10 κιλών και ανήκει στην ενεργειακή κλάση A+++ καταναλώνοντας 40% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους προκατόχους του, ενώ σε αυτό βοηθά και η τεχνολογία Inverter που έχει βρεί το δρόμο της προς τα πλυντήρια. Επιπλέον, ξεχωρίζει χάρη στον έξυπνο επιλογέα «zoom», ο οποία καθιστά ξεπερασμένα τα κλασικά κουμπιά και με τη βοήθεια μιας LCD οθόνης, μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα και εύκολα το πρόγραμμα, τη θερμοκρασία πλύσης, την ταχύτητας περιστροφής και οτιδήποτε άλλο θέλετε, περιστρέφοντάς τον.

Στο περίπτερο της εταιρείας είδαμε επίσης αρκετά από τα νέα προϊόντα της Hoover, η οποία ανήκει στο Candy Group, αλλά και της Candy, για το υπόλοιπο σπίτι, πλην του μπάνιου: Από σκουπάκια, σκούπες και ατμοσίδερα μέχρι έξυπνους φούρνους και ψυγεία, καθώς το όραμα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει συντομότερα το έξυπνο, connected σπίτι. Με αυτό το σκοπό έχει δημιουργήσει και το Candy simply-Fi app για Android και iOS αλλά και το Candy smart Touch, τον έξυπνο βοηθό που σας επιτρέπει να ελέγξετε εύκολα τις συσκευές σας μέσω του smartphone/tablet. Οι συσκευές Candy έχουν και ενσωματωμένες, έξυπνες δυνατότητες, για ευκολότερη χρήση και αποδοτικότητα.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.