Η NEF NEF έχει τα πιό ονειρεμένα λευκά είδη!

0

Γιατί φθινόπωρο σημαίνει ανανέωση παντού. Και όταν λέμε παντού δεν αφήνουμε το σπίτι μας απέξω. Κάνε λοιπόν εικόνα το παρακάτω. Κουραστική μέρα στο γραφείο, έχεις ξυπνήσει νωρίς, έχεις τρέξει χιλιόμετρα, έχεις πιει κάπου στους τέσσερις καφέδες και δεν έχεις προλάβει να φας τίποτα. Μεταξύ μας πλέον δεν πεινάς κιόλας. Θέλεις απλά να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, σπίτι σου.

Και επειδή το σπίτι μας είναι ο χώρος μας, η ηρεμία μας και ο μικρόκοσμος μας, θέλουμε να το βλέπουμε όμορφο και να το νιώθουμε άνετο. Η απάντηση έρχεται ομόφωνα από εμάς εδώ και αποφασιστικά από την NEF NEF.

newsletter_september2106

Απόλυτα εναρμονισμένη με τις νέες τάσεις στη διακόσμηση, η νέα συλλογή ΗΟΜΕ της NEF-NEF HOMEWARE είναι σχεδιασμένη για ένα σπίτι που το ζεις!  Με αποχρώσεις στην φθινοπωρινή παλέτα του καφέ, του γήινου μπεζ και του ζεστού πορτοκαλί αλλά και του σικ απαλού μπλε-γκρι, σε υφάσματα μαλακά, μοτίβα μοντέρνα και διαχρονικά, που συνδυάζονται και δένουν μεταξύ τους σε αρμονία. Επέλεξε ανάμεσα στις διαφορετικές σειρές στο υπνοδωμάτιο, στο ύφος και την τιμή που σου ταιριάζει, μεταμόρφωσε το μπάνιο με πετσέτες αφράτες και απαλές, διαλέγοντας το χρώμα και το στυλ που σε εκφράζει.

lahour-2

smart-crook-grey-2
Ενώ εμείς προσωπικά λατρέψαμε τις μεγάλες αφράτες και χουχουλιάρικες μαξιλάρες δίπλα στο τζάκι, καθώς και τα ριχτάρια για τον καναπέ. Μεταξύ μας, τα ερωτευτήκαμε λίγο!

tanger-pillows

tanger-colors

Ενώ μην ξεχάσεις να ρίξεις και μια ματιά στην BABY JUNIOR συλλογή με παιδικά που μόνο στον ύπνο σου είχες δει!
tiny-friends-1

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.