Το νέο μπλέντερ της Philips κάνει τα πάντα… χυμό!

0

Στα πλαίσια της IFA 2016 και στο περίπτερο της Philips, είδαμε πολλές από τις νέες συσκευές της μεγάλης εταιρείας που αφορούν το σπίτι. Μια από αυτές ήταν και το νέο Innergizer μπλέντερ της.

Το Innergizer έχει ισχύ 2000 Watts και μπορεί να περιστρέψει τις λεπίδες του μέχρι και 45.000 φορές ανά λεπτό, εξασφαλίζοντας πως θα κάνει… χυμό ό,τι και να του ρίξετε! Φρούτα, λαχανικά, καθαρισμένα ή μη, χωρούν άνετα στο δοχείο 2,2 λίτρων του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι έτοιμα να τα πιείτε στο ποτήρι!

Το Philips Innergizer διαθέτει την τεχνολογία ProBlend Extreme nutrient release που εξασφαλίζει πως το 97% των θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνες A και C,  θα βρεθούν στο ποτήρι σας, πολτοποιώντας ακόμα και τα σκληρά τμήματα των φρούτων και των λαχανικών.

philips-innergizer-1

Τέλος, λειτουργεί σχετικά αθόρυβα ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη κι όταν οι άλλοι κοιμούνται, ιδανικό για να φτιάξετε κάτι γρήγορο πριν φύγετε για τη δουλειά ή για να ετοιμάσετε ένα ονειρεμένο πρωϊνό στον ή στην αγαπημένο/-η σας!

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.