Το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Πάτρα αλλάζει τα δεδομένα σχεδιασμού και εμπειρίας!

0

Η Πάτρα αποκτά το νέο προορισμό τεχνολογίας: το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην οδό Αγίου Ανδρέα 53. Στην καρδιά της πόλης, το κατάστημα της Κωτσόβολος αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, προσφέροντας στο κοινό 3 ορόφους με τα πιο προηγμένα προϊόντα της αγοράς που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Το νέο αυτό κατάστημα αποτελεί το δεύτερο της εταιρείας στην πόλη της Πάτρας και το τρίτο στο νομό Αχαΐας.

kotsovolos_patra_key-visual-large

Στον μοναδικής αρχιτεκτονικής χώρο, τα προϊόντα εκτίθενται σε προθήκες – τραπέζια, ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να τα δοκιμάσει και να διαλέξει αυτό που του ταιριάζει. Το νέο κατάστημα έχει ενσωματώσει τη φιλοσοφία του Ομίλου Dixons Carphone σε επίπεδο σχεδιασμού, γεγονός που επιτρέπει στους καταναλωτές να πλοηγηθούν με ευκολία στους χώρους του και να πραγματοποιήσουν άνετα τις αγορές τους.

kotsovolos_patra_4

 

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας αποτυπώνεται και με τη διαμόρφωση θεματικών ενοτήτων μέσα στο κατάστημα, όπως η γωνιά με το concept «Ελάτε Σπίτι Μας», που αναδεικνύει έξυπνα και αποτελεσματικά την κατηγορία των μικροσυσκευών, αλλά και το σημείο εξυπηρέτησης “Support 360”, που παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, συντήρησης και επισκευής των συσκευών. Στόχος παραμένει φυσικά η άριστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, προσφορών και άριστης εξυπηρέτησης τόσο πριν, όσο και μετά τις αγορές του, για μια πραγματικά κορυφαία αγοραστική εμπειρία Κωτσόβολος.

kotsovolos_patra_1

Το νέο κατάστημα στην καρδιά της Πάτρας έχει ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία του, ενώ από τις 14 έως και τις 18 Νοεμβρίου πολλές εκπλήξεις και ανεπανάληπτες προσφορές περιμένουν τους επισκέπτες του.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.