Το νέο πλυντήριο TWINWash™ της LG προσφέρει ασυναγώνιστη ευκολία στην InnoFest Europe 2018

0

Η LG Electronics (LG) πρόκειται να εντυπωσιάσει το κοινό για ακόμα μια φορά στην έκθεση LG InnoFest Europe 2018 που πραγματοποιείται στη Γαλλία παρουσιάζοντας το νέο πλυντήριο ρούχων TWINWash™. Το βελτιωμένο πλυντήριο, αποκορύφωμα των αμέτρητων ωρών έρευνας, διαθέτει πλέον τεχνολογία Next TurboWash μαζί με TurboWash™ για εξαιρετική απόδοση πλύσης. Το πλυντήριο ρούχων TWINWash™ μεγιστοποιεί την ικανότητα πλύσης και μειώνει το χρόνο πλύσης ενώ φροντίζει για τη διατήρηση των ρούχων, επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία πλύσης για τους Ευρωπαίους καταναλωτές.

Το αναβαθμισμένο TWINWash™ χρησιμοποιεί μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που επιτρέπει στους καταναλωτές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συσκευή τους. Μέσω της τεχνολογίας Next TurboWash, κάθε γωνία του εσωτερικού κάδου καλύπτεται από τα πολλαπλάσια ακροφύσια ψεκασμού καθώς η 3D κίνηση του στροβιλοκινητήρα μεταβάλλει την ισχύ του για τέλειο συγχρονισμό μεταξύ έξι ξεχωριστών κινήσεων. Αυτό αυξάνει την επίδραση του απορρυπαντικού για μικρότερους κύκλους πλύσης και την αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων φροντίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των ρούχων. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Inverter Direct Drive Motor της LG, η τεχνολογία Next TurboWash επιτρέπει τον εκτεταμένο έλεγχο κίνησης και ψεκασμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί ο κύκλος πλύσης σε μόλις 39 λεπτά με την τεχνολογία Next TurboWash του TWINWash™, να επιτρέπει σε διαφορετικά ακροφύσια να προσαρμόζουν τις γωνίες ψεκασμού και να στοχεύουν απευθείας πάνω στα ρούχα.

Ταυτόχρονα, η πρωτοποριακή τεχνολογία TrueSteam™ του πλυντηρίου TWINWash™ διαπερνά τα υφάσματα με ατμό για την εξάλειψη του 99,9% των οικιακών αλλεργιογόνων καθώς και των ζαρών και των οσμών. Το TrueSteam™ επίσης μαλακώνει και φρεσκάρει τα ρούχα μέσω της παραγωγής πραγματικού ατμού από τον ατμοπαραγωγό της συσκευής. Επιπλέον, το κυρίως πλυντήριο TWINWash™ μπορεί να ‘δεχθεί’ ρούχα -ανεξαρτήτως μεγέθους– της τελευταίας στιγμής στο κάδο του μέσω της πρακτικής λειτουργίας «Προσθήκη Ρούχου».

Το πλυντήριο TWINWash™ μεγιστοποιεί την άνεση του χρήστη, καθιστώντας δυνατή την ταυτόχρονη πλύση δύο διαφορετικών φορτίων ρούχων. Με δύο ξεχωριστούς κάδους πλύσης (τον κύριο και το δεύτερο μικρότερο κάδο) που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα, η συσκευή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πλύνουν τα ρούχα που απαιτούν ξεχωριστές ρυθμίσεις, όπως χρωματιστά και λευκά, κανονικά και ευαίσθητα και μεγάλου ή μικρού μεγέθους. Εκτός από το ισχυρό κύριο μπροστινό φορτίο και το βολικό μίνι πλυντήριο, η συσκευή συνοδεύεται από την αποτελεσματική λειτουργία στεγνώματος Eco-Hybrid της LG, η οποία παρέχει στους καταναλωτές την απόλυτη όλα-σε-μία λύση, καθώς και ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες πλύσης.

Το μίνι πλυντήριο TWINWash™ είναι ιδανικό για ρούχα μικρού μεγέθους ή ευαίσθητα που απαιτούν συγκεκριμένες ρυθμίσεις πλυσίματος, όπως εσώρουχα ή ρούχα για μωρά και μικρότερα φορτία όπως μαξιλαροθήκες και πετσέτες. Με το μίνι πλυντήριο, οι χρήστες μπορούν επίσης να πλένουν τα ρούχα του γυμναστηρίου ή το μαγιό του κολυμβητηρίου αμέσως μετά την προπόνηση χωρίς να θέτουν σε λειτουργία το μεγαλύτερο, κεντρικό κάδο. Αυτό τους επιτρέπει να διατηρούν συνεχώς τη σωστή υγιεινή των ρούχων τους.

Το πλυντήριο TWINWash™ έρχεται επίσης πλήρως εξοπλισμένο με δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν και να παρακολουθούν εύκολα τη συσκευή από οπουδήποτε, να λαμβάνουν νέους κύκλους πλύσης μέσω της λειτουργίας Download Cycle, να παρακολουθούν τη κατανάλωση ενέργειας μέσω της λειτουργίας Energy Monitoring και να εντοπίζουν τυχόν προβλήματα ανοίγοντας το πρόγραμμα Smart Diagnosis™.

«Η LG Electronics βελτιώνει την άνεση των χρηστών καθώς το πλυντήριο TWINWash™ καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα φροντίζοντας ταυτόχρονα τα ρούχα», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Εξοπλισμένο με την τεχνολογία Next TurboWash για τη δραστική μείωση του χρόνου πλύσης διατηρώντας ταυτόχρονα ήπιους αλλά αποδοτικούς τους κύκλους, η εταιρεία προσφέρει την απόλυτη λύση με το νέο, αναβαθμισμένο πλυντήριο TWINWash™».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.