Το νέο σεσουάρ της Dyson που… δεν έχει ανεμιστήρα!

0

Γνωρίστε το Dyson Supersonic, ένα νέο σεσουάρ του δημοφιλούς κατασκευαστή που δεν έχει… blower! Εντυπωσιακό στην εμφάνιση αλλά και πολύ αποδοτικό, όσο και καινοτόμο!

Φυσικά, η εύλογη απορία είναι «πως το καταφέρνει»; Το Dyson Supersonic έχει ανεμιστήρα, αλλά όχι στην τυπική θέση που τον έχουμε συνηθίσει. Είναι πολύ μικρότερος σε διάμετρο (23 χιλιοστά) και είναι κρυμμένος στη χειρολαβή της συσκευής, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Έτσι, αφήνει άπλετο χώρο στο κυρίως σώμα της ώστε να παραμείνει… κενό και τελείως «see through»! 

dyson supersonic (1) dyson supersonic (3) dyson supersonic (2)

Παρά ταύτα, έχει μεγάλη παροχή θερμού αέρα και θα στεγνώσει τα μαλλιά σας στο πι και φι. Με τόσο μικρό ανεμιστήρα, ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να μικρύνει η έξοδος του αέρα, ώστε να αναπτύσσει υψηλή ταχύτητα. Έτσι, ο αέρας εξέρχεται από ένα «δαχτυλίδι» στο κέντρο της κεφαλής του, ενώ αυτός ο σχεδιασμός μειώνει σημαντικά και τον παραγόμενο θόρυβο, παρά τα 13 πτερύγιά του που περιστρέφονται στις 110.000 στροφές ανά λεπτό! Τέλος, διαθέτει τρία αποσπώμενα αξεσουάρ για κάθε χρήση και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 4 επιπέδων θερμοκρασίας και 3 επιπέδων ισχύος, αλλά και μόνο ψυχρό αέρα, αν το θέλετε.

Όλα αυτά έρχονται με το αντίστοιχο τίμημα, καθώς το Supersonic θα κοστίζει 299 λίρες Αγγλίας, το καλοκαίρι όταν και θα κυκλοφορήσει.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.