Μην αφήνεις τον καναπέ σου να γίνει εστία μόλυνσης!

0

O καναπές είναι ένα όμορφο πράγμα! Είναι ένα αγαπημένο έπιπλο γεμάτο με αναμνήσεις, φίλους , ξενύχτια, χάδια και φιλιά! Εκεί θα καθίσεις για να δεις τηλεόραση, εκεί θα γευματίσεις στα γρήγορα, θα δεις ταινίες και θα φας τα αγαπημένα σου σνακ!

Μέρος ιδανικό για ξεκούραση και συναντήσεις! Υπάρχει μάλιστα αυτός ο καναπές που σε ακολουθεί από σπίτι σε σπίτι, από μετακόμιση σε μετακόμιση, από αλλαγή σε αλλαγή. Είναι εκεί- σταθερή αξία, γεμάτος με αγάπη και πάντοτε «ανοιχτός» για να σε υποδεχθεί! Και ενώ αρνούμαστε να τον εγκαταλείψουμε – όσο και να σπάσει, όσο και αν παλιώσει- παραβλέπουμε κάτι σημαντικό.

Αυτός ο καναπές είναι βρώμικος, κουβαλάει μικρόβια και ακαθαρσίες ετών!

Κάνεις sex; Τρως συνεχώς εκεί; Κάθεσαι αγκαλιά με το κατοικίδιο; Περνάς ώρες κάνοντας κάτι που μπορεί εκτός από το να σε γεμίσει με χαρά μπορεί να γεμίσει τον καναπέ σου με μικρόβια;

01-NEO-PODI-002a1gg

Αν ναι! Καθαρίζεις τον καναπέ σου τόσο συχνά όσο και τα σεντόνια σου; Πλένεις τα καλύμματα; Κάνεις απολύμανση απευθυνόμενη σε κάποιον ειδικό;

Μία έρευνα υποστηρίζει πως το 61% του πληθυσμού δεν έχει απολυμάνει τον καναπέ του ή το έχει κάνει μία ή δύο φορές όλο το διάστημα που τον έχει στο σπίτι του! Άρα η απαραίτητη καθαριότητα έγινε η πολύ σπάνια ή ποτέ! Cool!

Γιατί ενώ πλένεις πιάτα, χέρια, ρούχα και τα λοιπά δεν κάνεις το ίδιο με τον καναπέ σου; Γιατί ο καναπές είναι κάτι διαφορετικό;

Το γράφω εγώ που δεν τον έχω απολυμάνει ποτέ! Αλλά δεν τρώω και δεν γεμίζω ψίχουλα τον τόπο! Ψίχουλα που φέρνουν μυρμήγκια και πολλά ζιζάνια βρωμιάς και ακαθαρσίας. Το λένε οι ειδικοί όχι εγώ!Επίσης σε έρευνα που έγινε το 97% των συμμετεχόντων επιβεβαίωσαν ότι έχουν κάνει sex στον καναπέ!

kanapes-boss-mbroyvhlnp3lepqe3wbrv1hle1jc9witen1ht4vvfa

Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει και σπέρμα, κάπου, υγρά κάπου αλλού, αηδίες παραπέρα και ένα σωρό βακτήρια! Ακόμα κάθεσαι επάνω του; Ok! 

H παιδίατρος Laura Jana, τονίζει πως τα βακτήρια μπορούν να βρεθούν σχεδόν παντού μέσα  στο σπίτι – και στις σκληρές και στις μαλακές επιφάνειες. Και ενώ πολλές οικογένειες φροντίζουν να καταπολεμήσουν αυτά που βρίσκονται στις σκληρές επιφάνειες (π.χ κουζίνα και μπάνιο)  οι μαλακές μένουν στο απυρόβλητο. 

Οπότε πριν καθίσεις αναπαυτικά σκέψου και πρόσεξε!

Μετά πήγαινε στο super market πάρε καθαριστικό και σφουγγάρι και καθάρισέ τον!

Σωστά και εξονυχιστικά! 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.