Ο μόνος τρόπος να έχετε πλήρη 24ωρη ασφάλεια στο σπίτι σας!

0

Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα συνεχώς αυξάνεται η ανάγκη προστασίας της ζωής και της περιουσίας σας είναι απαραίτητη. Φυσικά, είναι αυτονόητο πως χρειάζεστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού στα κτίρια και τους εξωτερικούς χώρου του σπιτιού σας, αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετό από μόνο του. Ο συναγερμός το μόνο που κάνει είναι να ειδοποιεί τοπικά, όμως η άμεση επέμβαση της αστυνομίας ή της υπηρεσίας security πρέπει να είναι εξασφαλισμένη 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Silver CCTV Camera on the white wall

Silver CCTV Camera on the white wall

Το «κλειδί» εδώ είναι ένα συνεπές και αξιόπιστο κέντρο ελέγχου και συντονισμού, που θα είναι σε πλήρη επαγρύπνηση ώστε να επέμβει αμεσότατα, τη στιγμή που θα το χρειαστείτε! Είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την CitisSafe και χάρη στο τελευταίας τεχνολογίας Κέντρο Λήψης Σημάτων, Ελέγχου & Συντονισμού της, προσφέρει στον συνδρομητή:

  • Άμεση κλήση στην Αστυνομία (100)
  • Άμεση ενημέρωση του ιδιοκτήτη (SMS ή GPRS) και των προσώπων ανάγκης
  • Άμεση κλήση ασθενοφόρου σε περίπτωση που απαιτείται ιατρική βοήθεια
  • Άμεση ειδοποίηση της Πυροσβεστικής (199) σε περίπτωση φωτιάς
  • Άμεση ειδοποίηση του προσωπικού ασφαλείας (εφ’όσον έχετε επιλέξει την υπηρεσία)

 

tumblr_inline_n1rexufxhj1qa344h

Οι παροχές αυτές έρχονται με ετήσια συνδρομή που μόνο για το μήνα Δεκέμβριο, έως 31/12, ανέρχεται στα 84€ (έναντι 132€) και μάλιστα η CitisSafe σας καλύπτει το υπόλοιπο της υπάρχουσας συνδρομής σας σε άλλη, αντίστοιχη υπηρεσία, εάν έχετε! Δείτε την προσφορά εδώ.

ads

Αν ο συναγερμός και το κύκλωμα παρακολούθησης στο σπίτι είναι το «Α» της ασφάλειας, τότε ένα σοβαρό κέντρο λήψης σημάτων 24ωρης λειτουργίας, είναι το «Ω».

Μην επαναπαύεστε και προστατεύστε την περιουσία και τους ανθρώπους σας, όπως το αξίζουν!

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.