Ο νέος κύκλος του Game of Thrones ξεκινά στις 24 Απριλίου!

0

Το μεγάλο ερώτημα για τους φανατικούς του Game of Thrones είναι φυσικά, τι απόγινε ο Jon Snow…αλλά όχι μόνο! Τι θα σηματοδοτήσει η μεγάλη επιστροφή του Bran Stark; Τι μας επιφυλάσσει ο νέος κύκλος (αίματος;) της δημοφιλούς σειράς; Promo photos και teasers έχουν δημιουργήσει προσδοκίες, τώρα ωστόσο γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα μάθουμε περισσότερα. Το κανάλι HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν του Game of Thrones. Είστε έτοιμοι να τη μάθετε;

jon snow

Στις 24 Απριλίου, λοιπόν, ημέρα Κυριακή, στις 9 το βράδυ (ET/PT) θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν 10 επεισοδίων της σειράς που έχουν αγαπήσει πολλοί και πλέον θα κινηθεί σε δρόμους και πέρα από τα υπάρχοντα βιβλία του George R.R. Martin. Ο συγγραφέας έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το έκτο βιβλίο της σειράς, «The Winds of Winter», δε θα κυκλοφορήσει πριν το ξεκίνημα της 6ης τηλεοπτικής σεζόν του GOT, παρά τις προσπάθειές του για το αντίθετο.

Υπομονή λοιπόν! Έχουμε κάνει πολλή, άλλα… 4 μηνάκια δεν είναι τίποτα. Άλλωστε, θα έχετε άπλετο χρόνο να αποφασίσετε μήπως αγοράσετε εκείνη τη νέα 4K TV που θέλατε, ή εκείνη τη soundbar που γλυκοκοιτάτε για το σαλόνι σας, ώστε να απολαύσετε το GoT στο έπακρο!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.