Οι μεγαλύτερες τάσεις στο μπάνιο για το 2023

0

Όσο και να βάζουμε το δικό μας προσωπικό γούστο στην διακόσμηση του σπιτιού μας. Δεν παύουν ποτέ οι τάσεις να μας επηρεάζουν και να θέλουμε έστω κ λίγο να τις ακολουθήσουμε. Ψάξαμε και βρήκαμε τί είναι απόλυτη τάση για διακόσμηση μπάνιου για το έτος που διανύουμε. Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να τα ακολουθούμε όλα κατά γράμμα αλλά μια μικρή πινελιά από κάποια από αυτά θα βοηθήσουν να απογειώσεις το στιλ του μπάνιου σου και να ανανεωθείς.

Bold Powder Rooms

Τα μικρά δωμάτια πούδρας είναι τα τέλεια μέρη για να πειραματιστείτε με έντονα χρώματα και μοτίβα.

Antiques

Παρακινούμενοι από τις συνδυασμένες δυνάμεις των καθυστερήσεων παραγωγής για νέα έπιπλα και το βλέμμα προς τη βιωσιμότητα, το vintage και οι αντίκες απολαμβάνουν νέα δημοτικότητα.

Αυλάκια

Το fluting είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο ραντάρ μας αυτή τη στιγμή και η εμφάνιση έχει μυριάδες χρήσεις σε ένα μπάνιο, είτε σε συρτάρια ντουλαπιών είτε με αυλακωτές άκρες σε πάγκους, λεπτομέρειες σε πιτσιλιές και πολλά άλλα.

Wet Rooms

Μας αρέσουν αυτοί οι εκτεταμένοι χώροι για πολλούς λόγους: Τείνουν να είναι πιο προσιτοί, καθιστώντας τους βέλτιστους, καθώς και επιτρέπουν στο μπάνιο να είναι πιο πολυλειτουργικό, χωρίζοντάς το ουσιαστικά σε ξεχωριστά δωμάτια χωρίς να το σπάει οπτικά.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.