Οι πιο hot τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού για το χειμώνα

0

Κάθε Σεπτέμβριο δεν ανανεώνουμε μόνο την εξωτερική μας εμφάνιση. Είναι μια καλή ευκαιρία για να αναβαθμίσουμε το χώρο μας, διαμορφώνοντας το σπίτι των ονείρων μας. Στον χώρο του σπιτιού δυο είναι οι επικρατέστερες τάσεις αυτή την περίοδο:

-Mixing Textures

Η τάση αυτή αφορά την ανάμειξη διαφορετικών υλικών και κυρίως αξεσουάρ διαφορετικού στυλ. Για παράδειγμα, συνδυάζουμε βελούδινα μαξιλάρια και ριχτάρια από συνθετική γούνα με ψάθινα καλάθια και διακοσμητικά τοίχου. Παλαιότερα, αυτός ο συνδυασμός θασου φαινόταν υπερβολικός. Φέτος θεωρείται ένα από τα πιο hot trend της μόδας.

-Biophilic design

Η βιοφιλική τάση ξεκίνησε με την πανδημία του κορονοϊού και ουσιαστικά στηρίζεται στην ανάγκη των ανθρώπων να επεκτείνουν τον εξωτερικό χώρο στο εσωτερικό του σπιτιού. Δε μιλάμε απαραίτητα με ανακαινίσεις, αλλά με την προσθήκη αξεσουάρ από φυσικά υλικά που δημιουργούν ένα eco friendly design.

Η νέα συλλογή της NEF-NEF Homeware Autumn-Winter 2021-22

Στη νέα συλλογή της NEF-NEF Homeware Autumn-Winter 2021-22 θα βρεις ιδανικά κομμάτια για όλους τους χώρους του σπιτιού που ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις. Απεικονίζονται τόσο στα σχέδια όσο και στα χρώματα με Jungle καιλουλουδάτα patterns σε αποχρώσεις που φωνάζουν φύση! Κυριότερα όλων των χρωμάτων φέτος είναι το πράσινο. Ειδικότερα η απόχρωση ultra marine green και το magenta purple, το μωβ που ελίσσεται ανάμεσα στο μπλε και στο κόκκινο θυμίζοντας αποχρώσεις λουλουδιών.

Με έντονα, poppy χρώματα και τολμηρούς συνδυασμούς μπορείς να μεταφέρεις τη ζεστασιά και την πολυτέλεια στον χώρο. Φυσικά, από τη συλλογή δεν λείπουν και τα πιο γήινα και neutral χρώματα σε κλασσικά, διαχρονικά μοτίβα για εκείνους που αγαπούν το μινιμαλιστικό ύφος.

Δείτε τη νέα συλλογή εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.