Οι πιο οικονομικοί τρόποι να αλλάξεις ΤΩΡΑ το σαλόνι σου!

0

Όταν βλέπουμε κάθε μέρα τον ίδιο χώρο είναι λογικό κάποια στιγμή να …βαρεθούμε και να θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές, όμως, ενίοτε απαιτούν μεγάλο μπάτζετ, το οποίο δεν διαθέτουμε. Τo Cool Home σου έχει μερικές πολύ εύκολες ιδέες που κοστίζουν ελάχιστα έως και καθόλου.

Κρέμασε όμορφα φωτάκια

Είναι μεγάλη τάση, ειδικά στα φοιτητικά σπίτια, τα φωτάκια που κρέμονται. Δεν θα σου κοστίσει πάνω από 10-15 ευρώ (μαζί με τις μπαταρίες) και θα κάνει τον χώρο σου πολύ «χουχουλιάρικο». Η ατμόσφαιρα θα γίνει πολύ πιο ζεστή και δεν θα χρειάζεται να έχεις μονίμως ανοιχτά τα μεγάλα φώτα που σε κουράζουν.

Επενδύστε σε μαξιλάρια πατώματος

Τα μαξιλάρια πατώματος είναι η τέλεια εναλλακτική σε νέες καρέκλες. Είναι πολύ φτηνά, μπορεί να γίνουν πολύ αναπαυτικά και να αναβαθμίσουν τον χώρο σου στο πι και φι. Επίσης, μπορείς να προμηθευτείς ένα πουφ σε έντονο χρώμα. Θα …«αράζεις» τέλεια και εσύ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ακόμη, είναι ιδανικό εάν παίζετε παιχνίδια στην οθόνη της τηλεόρασης του σαλονιού.

Πετάξτε ότι δεν είναι χρήσιμο 

Και όμως, η ανανέωση του χώρου μπορεί να γίνει και με αφαιρετικό τρόπο. Ήρθε η ώρα να πετάξεις τα σουβενίρ που πήρες από τα ταξίδια σου ή το στολίδι που σου έκανε δώρο το πρώην αφεντικό σου. Ας το παραδεχτούμε ότι δεν ταιριάζουν στο σαλόνι, είναι παλιακό και κάνει το σπίτι να φαίνεται υπερφορτωμένο. Μην ξεχνάς ότι το μότο μας το 2020 είναι «less is more». Το καλύτερο; Είναι μία αλλαγή που δεν κοστίζει τίποτα.

Αλλάξτε χρώμα σε έναν τοίχο

Μία τεράστια αλλαγή που μπορεί να κάνει ριζική διαφορά στον χώρο. Το να βάψεις έναν τοίχο άλλο χρώμα είναι πολύ οικονομικό και είναι κάτι που μπορείς να κάνεις και μόνη σου. Θα σου πάρει μόνο ένα σαββατοκύριακο η όλη διαδικασία. Pro tip: Φέτος, είναι πολύ της μόδας το χρώμα της μέντας για τα σπίτια. Μπορείς έναν τοίχο που είχες λευκό, μπεζ η γκρι να τον βάψεις σε αυτό το χρώμα.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.