Ολοκληρώνεται με επιτυχία η λειτουργία του πρώτου ΙΚΕΑ Pop-Up Store στην Ελλάδα!

0

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, ολοκληρώνεται με επιτυχία η λειτουργία του πρώτου IKEA Pop-Up Store στον Πειραιά και η ΙΚΕΑ ευχαριστεί τους Πειραιώτες για τη φιλοξενία.

Στις 27 Απριλίου, άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Φίλωνος 59 στον Πειραιά το πρώτο ΙΚΕΑ Pop-Up Store στην Ελλάδα με κεντρικό μήνυμα ««Ο Πειραιάς μας φιλοξενεί έως 30 Νοεμβρίου», για να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό του Πειραιά μια γεύση από την εμπειρία ΙΚΕΑ με ιδέες και λειτουργικές λύσεις σε προσιτές τιμές για το σπίτι. Ύστερα από οκτώ επιτυχημένους μήνες λειτουργίας, όπως ήταν προκαθορισμένο από την εταιρία, το ΙΚΕΑ Pop-Up Store αποχαιρετά τους Πειραιώτες με το μήνυμα «Σαλπάρουμε και σας Ευχαριστούμε».

Έτσι, από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου, η ΙΚΕΑ ευχαριστεί τους Πειραιώτες για τη φιλοξενία με προσφορά -30% σε όλα τα προϊόντα που διατίθενται στο ΙΚΕΑ Pop-Up Store. Οι επισκέπτες θα μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα ΙΚΕΑ σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. Επιπλέον, με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του Pop- Up Store, η ΙΚΕΑ θα συμβάλλει έμπρακτα στην περιοχή του Πειραιά μέσω του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», της ΙΚΕΑ και του Ομίλου FOURLIS. Έτσι, το ισόποσο των εσόδων του ΙΚΕΑ Pop- Up Store, από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου, θα διατεθεί για τον εξοπλισμό δύο δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών στην περιοχή του Πειραιά.

H IKEA σαλπάρει από τον Πειραιά και ευχαριστεί θερμά τους Πειραιώτες για τη φιλοξενία.

Σας περιμένουμε!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.