Οθόνες MMD Philips και… 4 λόγοι για να αγαπήσετε τον Ιανουάριο!

0

Απ’ όλους τους μήνες του χρόνου, ο Ιανουάριος ίσως είναι ο μήνας με το λιγότερο ενδιαφέρον. Οι γιορτινές δραστηριότητες έχουν τελειώσει, το δέντρο ξεστολίζεται και η λάμψη των γιορτών ξεθωριάζει μπροστά στις χειμωνιάτικες εβδομάδες που ακολουθούν. Και εφόσον η χειμερία νάρκη δεν αποτελεί επιλογή, αναζητούμε εναλλακτικές λύσεις για να περάσει ο χρόνος ευχάριστα μέχρι την άνοιξη. Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips προτείνει τέσσερις τρόπους να μετατρέψουμε τον Ιανουάριο στον καλύτερο μήνα του χρόνου, ολοκληρώνοντας πράγματα που έχουμε σκεφτεί από καιρό να κάνουμε και δεν είχαμε μέχρι σήμερα την ευκαιρία να ασχοληθούμε.

1. Προστατεύουμε την επικοινωνία μας

Με τόσα πολλά που συμβαίνουν στο τέλος του χρόνου, επικεντρωνόμαστε στα πιο σημαντικά. Έτσι ο Ιανουάριος προσφέρει γόνιμο έδαφος για να ασχοληθεί κανείς με θέματα που έχουν ξεχαστεί στη λίστα των υποχρεώσεων. Όπως για παράδειγμα την ενίσχυση της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας στον εργασιακό του χώρο. Ένας συχνά υποτιμημένος κίνδυνος όσον αφορά την ανεξέλεγκτη έκθεση της προσωπικής μας ζωής, είναι η κάμερα του υπολογιστή. Για πολλούς επαγγελματίες, η κάμερα είναι αναπόσπαστο εργαλείο επικοινωνίας με συναδέλφους και συνεργάτες. Ωστόσο, αποτελεί συγχρόνως και ένα «ανοιχτό παράθυρο» στον εργασιακό χώρο που δίνει πρόσβαση σε πιθανούς χάκερς. Για τους χρήστες που ανησυχούν για την ασφάλεια της κάμερας, η Philips προτείνει νέες οθόνες με μια εύχρηστη κάμερα που εμφανίζεται όταν απαιτείται για συνομιλίες και κρύβεται διακριτικά όταν δε χρησιμοποιείται.

popup

2. Παρακολουθούμε ταινίες

Τα απογεύματα του Ιανουαρίου αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία να παρακολουθήσει κανείς τις ταινίες της προηγούμενης χρονιάς. Με τις κυρτές οθόνες σε εύρος μεγεθών, η MMD υπόσχεται μια πραγματικά έντονη και καθηλωτική εμπειρία θέασης. Η 40 ιντσών κυρτή οθόνη Brilliance της Philips για παράδειγμα, η μεγαλύτερη 4Κ κυρτή οθόνη της αγοράς, «αγκαλιάζει» τη γραμμή θέασης και δημιουργεί περισσότερο προσωπικό χώρο. Οι γωνίες θέασης τόσο από το κέντρο όσο και από τις άκρες της οθόνης είναι ίσες – έτσι ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν συγχρόνως εκπληκτική ευκρίνεια και φωτεινότητα με πιο φυσικές και ζωντανές εικόνες. Το ενισχυμένο DTS™ σύστημα ήχου απογειώνει την εμπειρία θέασης μέσω των ενσωματωμένων ηχείων που προσφέρουν εκπληκτικό surround ήχο.

4k

3. Οι εκπτώσεις του Ιανουαρίου από το σπίτι

Οι εκπτώσεις είναι ο καλύτερος λόγος για να μας αρέσει ο Ιανουάριος. Και με το online shopping, είναι εφικτό να αρπάξει κανείς τις πρώτες ευκαιρίες, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Φέτος ο καλύτερος βοηθός online αγορών είναι μια οθόνη με τεχνολογία Ultra Wide Color. Υποστηρίζοντας μια ευρύτερη γκάμα, διευρύνει το φάσμα των χρωμάτων που οι χρήστες αντιλαμβάνονται στην οθόνη και έτσι μπορούν να δουν το πραγματικό χρώμα του προϊόντος πριν πατήσουν κλικ για την αγορά του. Πρόκειται για μια τεχνολογία που λειτουργεί μέσω αλλαγών στο panel και όχι μέσω λογισμικού. Είναι διαθέσιμη στα μοντέλα 24 και 27 ιντσών της σειράς E-Line της MMD, με 16:9 Full HD 1920×1080 ανάλυση, αλλά και σε οθόνες με ανάλυση UltraClear 4K στα 3840×2160 pixels. Η οθόνη Ultra Wide Color είναι εξίσου φανταστική για επίδοξους φωτογράφους που τα ατελείωτα απογεύματα του Ιανουαρίου θα βρουν την τέλεια ευκαιρία για επεξεργασία φωτογραφιών και γραφιστική δουλειά!

ultra-wide-color-picture

4. Βρίσκουμε χρόνο για χαλάρωση

Ο Ιανουάριος, με την αίσθηση της «νέας αρχής» που αποπνέει, είναι ο ιδανικός μήνας για να ενισχύσουμε την υγεία και την ευεξία μας. Δε χρειάζονται σκληρές δίαιτες και δύσκολα προγράμματα γυμναστικής, μπορούμε να ξεκινήσουμε κάνοντας ορισμένες προσαρμογές στον εξοπλισμό του γραφείου μας. Για παράδειγμα, αποτρέπουμε την κούραση των ματιών χωρίς να χάνουμε τη συγκέντρωση μας επιλέγοντας μια οθόνη που μειώνει την ένταση. Η τεχνολογία SoftBlue της Philips μετριάζει τα πιθανά βλαβερά αποτελέσματα που επιφέρει στην όραση η μακροχρόνια έκθεση στο μπλε φως. Οι SoftBlue οθόνες λειτουργούν με το να προσαρμόζουν το μπλε φως σε πιο ασφαλή επίπεδα για τα μάτια, χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση του χρώματος ή της φωτεινότητας.

Εάν εκμεταλλευτεί κανείς σωστά τον Ιανουάριο, πολλά θετικά μπορούν να συμβούν. Μια πιο έντονη εμπειρία θέασης με περισσότερο χρώμα, καλύτερη ανάλυση και πιο στιλάτες οθόνες, σίγουρα θα κάνουν το χρόνο μέχρι την άνοιξη να περάσει γρήγορα! Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips μπορείτε να βρείτε κάνοντας click εδώ. [Δ.Τ] 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.