Πανέξυπνοι τρόποι για να γλυτώσετε χώρο – Δεν πάει το μυαλό σας

0

Ένα από τα βασικά προβλήματα σε κάθε σπίτι είναι το ζήτημα του χώρου. Έχουμε τόσα πολλά πράγματα και δεν ξέρουμε που να τα βάλουμε. Έτσι, δημιουργείται «χαμός» χωρίς να το καταλάβουμε. Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες πανέξυπνες ιδέες για να γλυτώσετε χώρο στο σπίτι σας. Είμαστε σίγουροι ότι δεν τους είχατε σκεφτεί.

Κερδίστε έξτρα χώρο με το να κρεμάσετε τα βάζα σας σε σιδερένια ράφια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον χώρο που βρίσκεται από κάτω.

Βρείτε τους χώρους που έχουν μείνει ανεκμετάλλευτοι και αξιοποιήστε τους. Μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε επιπλέον ράφια.

Μην ξεχνάτε τον κενό χώρο από πάνω σας. Μπορείτε κάλλιστα να φτιάξετε ράφια για τα βιβλία σας πάνω από την πόρτα στο σαλόνι ή στον διάδρομο και να ξεφορτωθείτε μια και καλή την βιβλιοθήκη.

Για το παιδικό δωμάτιο, είναι εξαιρετική ιδέα να πάρετε κρεβάτια που λειτουργούν σαν συρτάρια το ένα κάτω από το άλλο. Θα γλυτώσετε απίστευτα πολύ χώρο.

Μία νέα και πολύ μοντέρνα τάση που βλέπουμε παντού τελευταία, είναι να χρησιμοποιούν σκαλοπάτια – συρτάρια.

Εάν δεν έχετε τραπεζάκι κοντά στο κρεβάτι ή στον καναπέ σας, αυτή η λύση με τις θήκες στα πλαϊνά εκτός από σικ είναι και πολύ βοηθητική.

Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσατε να έχετε έτσι το δωμάτιο των έφηβων παιδιών σας; Και θα μένουν στο ίδιο σωμάτιο και θα έχουν ο καθένας τον προσωπικό του χώρο.

Αυτό το συρόμενο ράφι για βάζα το θέλουμε τώρα!

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.