Το παραθαλάσσιο σπίτι των Mila Kunis και Ashton Kutcher είναι ένα όνειρο

0

Είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood, δείχνουν πολύ αγαπημένοι και τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο για εκείνους. Το κερασάκι στην τούρτα της σχέσης των Mila Kunis και Ashton Kutcher -έχουν παντρευτεί και έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά- είναι το εκπληκτικό παραθαλάσσιο σπίτι που αγόρασαν στην Santa Barbara της Καλιφόρνια έναντι του… ευτελούς ποσού των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.
Aπέχει μόλις λίγες ώρες από το άλλο σπίτι τους στο Beverly Hills και φωνάζει «Καλιφόρνια» από χιλιόμετρα μακριά. Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες και έξι μπάνια, αλλά κυρίως ένα εντυπωσιακό στυλ. Βρίσκεται στο ήρεμο «χωριό» ονόματι Carpinteria που έχει μόλις 13.000 κατοίκους, δηλαδή είναι ένα ιδανικό καταφύγιο για δύο celebrities που ψάχνουν συχνά την απομόνωση.
Στα 287 περίπου τετραγωνικά του βρίσκει κανείς υπέροχους χώρους που έχουν άπλετη θέα προς τη θάλασσα με τα «floor-to-ceiling» παράθυρα, τέλεια ξύλινα πατώματα, λευκά ψηλά ταβάνια και γενικά την ηρεμία που ψάχνει κανείς σ’ ένα τέτοιο μέρος.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.