Η παρουσία της Philips στην IFA 2017 είναι… μαγική!

0

H Philips δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία ακόμη IFA, καθώς η πλούσια γκάμα των συσκευών της είναι πραγματικά ανεξάντλητη, καθώς ξεκινάει από ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και ξυριστικές μηχανές και καταλήγει σε τηλεοράσεις και εξελιγμένα συστήματα ατμοσφαιρικού φωτισμού. Στο πραγματικά τεράστιο booth της Philips στην IFA (όπου επικρατούσε πανικός από τον κόσμο) μας δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα όλες τις συσκευές της και δεν σας κρύβουμε ότι πραγματικά μείναμε… ενθουσιασμένοι!

Ξεκινώντας πρώτα από τις personal care συσκευές, είδαμε από πρώτο χέρι τις νέες εξελιγμένες δυνατότητες των ξυριστικών μηχανών (series 3000 – series 5000 – series 7000 – series 9000) και των προϊόντων που αφορούν στην γενικότερη καθημερινή περιποίηση μας. Αυτό που πραγματικά μας τράβηξε την προσοχή ήταν η εκπληκτικά εξελιγμένη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα DiamondClean Smart, η οποία σε συνδυασμό με την Philips Sonicare Breath, μία πρόταση που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη της να αναλύσει την αναπνοή του και έτσι να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που αφορά την στοματική του υγιεινή. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθούμε και στο στην Avent uGrow μία digital πλατφόρμα που βοηθάει στην σωστή επιτήρηση και προστασία των βρεφών.

Προχωρώντας στα υπόλοιπα τεχνολογικά αριστουργήματα που είχαμε την ευκαιρία να δούμε στην IFA 2017, την προσοχή μας εννοείται ότι τράβηξαν τα wireless και smart συστήματα φωτισμού Hue που αν μη τι άλλο δίνουν μία διαφορετική διάσταση στον οικιακό φωτισμό. Εντυπωσιακές smart λάμπες που μπορούν να «ντύσουν» και να φωτίσουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, έδιναν αν μη τι άλλο έναν εκπληκτικό και φαντασμαγορικό τόνο στο booth της γερμανικής εταιρείας. Φυσικά όλα αυτά, με τη δυνατότητα ελέγχου μέσω της ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής, η οποία προσθέτει μία σειρά από customization options που κάνουν την ζωή του καταναλωτή ευκολότερη, καθώς οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιείται από την mobile συσκευή του.

Επιπλέον, περίοπτη θέση στο Booth της Philips δεν θα μπορούσε παρά να έχουν οι εκπληκτικές οθόνες της, οι οποίες ενσωματώνουν την αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας και αν μη τι άλλο μας αφήνουν με το στόμα ανοικτό με το εκπληκτικό design τους. Στοχεύοντας στην ανάλυση των που για την Philips αποτελεί την τεχνολογία που θα ρίξει το βάρος στο μέλλον και δίνοντας ξεχωριστή βαρύτητα στον τομέα του borderless design, κυριολεκτικά οι προτάσεις της Philips στον τομέα του design φέρνουν στο επίκεντρο μία εκπληκτική επανάσταση που σίγουρα θα λατρέψουν οι fans των ποιοτικών displays.

Φυσικά από το booth της Philips δεν θα μπορούσαν να λείπουν κι άλλες κατηγορίες των home appliances που η Γερμανική εταιρεία έχει αφήσει τη σφραγίδα της μέσα από την πολυετή πορεία της. Ρομποτικές σκούπες, ιονιστές, αφυγραντήρες, οικιακές συσκευές μαγειρικής, καφετιέρες, πολυμίξερ, σίδερα και πολλές ακόμη οικιακές συσκευές που ομορφαίνουν τη ζωή μας. Δείτε το video που ακολουθεί και απολαύστε λίγη από τη μαγεία που προσφέρουν τα προϊόντα της Philips…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.