Πεντανόστιμα και εύκολα σκορδόψωμα!

0

Τα σκορδόψωμα είναι από τις πιο όμορφες αλλά παράλληλα και «κλασσικές συνταγές» η σημερινή δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις πιο όμορφες συνταγές που έχεις δοκιμάσει.

Υλικά

  • 1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο, λιωμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • ½ φλ τριμμένη μοτσαρέλα
  • 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα
  • 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένος βασιλικός
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με το σκόρδο. Ξετυλίγουμε τη ζύμη της πίτσας σε μια λαδόκολλα και στη συνέχεια αλείφουμε με το μείγμα. Απλώνουμε τα τυριά και τα μπαχαρικά πάνω στη ζύμη και χρησιμοποιώντας έναν κόφτη πίτσας κόβουμε τη ζύμη σε λωρίδες. Ψήνουμε για 12 λεπτά μέχρι να ροδίσει ελαφρώς.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!