Πεντανόστιμη ομελέτα με σπανάκι και μανιτάρια!

0

Την ομελέτα μπορείτε να την απολαύσετε κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι μπορείτε να φτιάξετε μοναδικούς λαχταριστούς συνδυασμούς, προσθέτοντας διάφορα υλικά που εκτοξεύουν την γαστρονομική σας απόλαυση στα ύψη! Εάν λοιπόν ανήκετε στους λάτρεις της ομελέτας, αλλά έχετε όρεξη να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό, τότε σας έχουμε την κατάλληλη συνταγή για εσάς, η οποία είναι τόσο λαχταριστή και πεντανόστιμη που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλα σας! Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία απίθανη ομελέτα με σπανάκι, μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί…

ΥΛΙΚΑ

  • 1-2 μεγάλη κουταλιά ελαιόλαδο
  • 85 γραμμάρια κομμένων μανιταριών της επιλογής σας
  • Αλάτι και μαύρο πιπέρι
  • 3 Αυγά
  • 1 φλιτζάνι σπανάκι
  • 2 μεγάλες κουταλιές από τριμμένο κατσικίσιο τυρί
  • Φρεσκοκομμένος μαϊντανός για γαρνίρισμα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Πριν να ξεκινήσετε την προετοιμασία της “θεϊκής” αυτής ομελέτας, θα χρειαστείτε το κατάλληλο σκεύος, για αυτό και εδώ η λύση ακούει στο όνομα: Omelette Maker Party Time της Ariete. Η εκπληκτική πρόταση που φέρει την ποιοτική σφραγίδα της Ariete θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε την ομελέτα των ονείρων σας σε χρόνο… dt! Με ισχύ στα 700W, φωτεινή ένδειξη λειτουργίας και ειδική επιφάνεια ψησίματος με αντικολλητική επίστρωση είναι το καταλληλότερο σκεύος που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ομελέτα… των ονείρων σας!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

  1. Χρησιμοποιήστε την Omelette Maker Party Time της Ariete, προσθέτοντας στα δύο ειδικά δοχεία λάδι και στη συνέχεια ρίξτε τα μανιτάρια. Η διαδικασία θα κρατήσει 2 -3 λεπτά και μόλις δείτε τα μανιτάρια να αποκτούν ένα καφέ χρώμα και να γίνονται μαλακά, τότε τα βγάζετε από το Omelette Maker.
  2. Σε ένα μπολ αρχίστε να ανακατεύετε τα σπασμένα αυγά με λίγο αλάτι και μαύρο πιπέρι και στη συνέχεια μόλις ετοιμαστεί το μείγμα, ρίξτε το μισό περίπου στα ειδικά δοχεία της Omelette Maker Party Time.
  3. Αμέσως μετά, βάλτε το σπανάκι, τα τσιγαρισμένα μανιτάρια και το κατσικίσιο τυρί και εν συνεχεία προσθέστε το μείγμα που έχει περισσέψει, κλείνοντας το ειδικό καπάκι.
  4. Αφού ολοκληρωθεί το ψήσιμο (απαιτούνται λίγα λεπτά), μεταφέρετε τα δύο κομμάτια σε ένα πιάτο και γαρνίρετε με τον μαϊντανό για να δώσετε μία ξεχωριστή γεύση!
  5. Απολαύστε ελεύθερα….

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!