Αυτό είναι το penthouse που έδωσε έμπνευση για το σπίτι του Fifty Shades of Grey!

0

Χαμός έγινε με την κυκλοφορία του trailer του Fifty Shades Darker, τη συνέχεια δηλαδή του πρώτου φιλμ που μας έβαλε στα άδυτα του ερωτικού κόσμου του Christian Grey, και μην ξεχνάμε, και στο υπέροχο σπίτι του. Το κοινό ανυπομονεί να δει πως θα αναπτυχθεί το πάθος ανάμεσα στον Grey και την Anastasia που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές που θέλησαν να δουν αυτό τον ιδιαίτερο έρωτα να περνάει στη μεγάλη οθόνη.

Από που όμως πήρε έμπνευση η E.L. James για να περιγράψει το penthouse του Grey στα best seller βιβλία της; Από το διαμέρισμα που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες! Που βρίσκεται στο κτίριο ονόματι Escala, στην πανέμορφη περιοχή του Σιάτλ! Στα υπέροχα 480 τετραγωνικά του μπορεί να βρει κανείς τρεις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια και απίστευτα τεράστια παράθυρα που σου χαρίζουν την καλύτερη θέα της αμερικάνικης πόλης. Μέσα στο κτίριο μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες όπως πριβέ σπα, κάτι που σίγουρα ταιριάζει στο Christian Grey ύφος.

Το ξέρατε όμως μπορείτε να «μπείτε» στο πραγματικό κινηματογραφικό διαμέρισμα του Grey και να κάνετε ένα interactive tour;!

50-shades-apartment-balcony-2 50-shades-apartment-bar 50-shades-apartment-bathroom-2 50-shades-apartment-bathroom-3 50-shades-apartment-bedroom-3 50-shades-apartment-dining-room 50-shades-apartment-entrance 50-shades-apartment-guest-bedroom 50-shades-apartment-kitchen-2 50-shades-apartment-living-room-2 50-shades-apartment-living-room-3 50-shades-apartment-officef

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.